nikky25
|
Pozdravljene punce! Zanima me, če ima (oz. jih je imela) katera podobne probleme kot jaz!? Z možem se trudiva od oktobra in nama nikakor ne uspe Od takrat imam fuuuul dolge cikluse, tudi do 39dni (predn sva začela delati na sm imela redne cikluse na 30dni) Opaža, tudi, da v času, ko naj bi imela O sploh nimam nobene sluzi zadnje 2 ciklusa sem imela krvavi izcedek: M. je nastopila 19.1, izcedek sem imela 7.-9.2 zadnjo M. sem imela 26.2, 3 dni pred sem imela rjavi izcedek, sedaj pa imam že od 12.3 krvavi izcedek.Imam tudi krče,bolečine najbolj čutim na desni strani. Ali je to ovulacijska krvavitev oz. ali sploh imam ovulacijo? 6.2 sem imela ginekološki pregled, ker sem imela močne bolečine v predelu jajčnikov. G.mi je ob pregledu povedala, da zgleda vse OK, prisotnost cist je minimalno,čudila pa se je, da mi folikel še ni počil. Naslednji dan pa se je pojavila ta krvavitev. Poklicala sem v ambulanto in mi je sestra odgovorila, da je lahko to čisto normalno,da je to pogosti vzrok po pregledu.Vendar je pri meni to trajalo 3 dni in ta ciklus se je ponovilo. G.mi je svetovala tudi, da si naj merim temperaturo v nožnici. Tako naj bi ugotovila, ali sploh imam ovulacijo. temp. od 3.3-11.3 mi je nihala od 36,5-36,7 12.3 sem imela temp.36,4 13.3 mi je narasla na 36,8 14.3-15.3 T=36,7 danes: T=36,6 Ali to pomeni, da sem imela O? Opomba: 12.3 sem vstala ob 6h zjutraj, 13.3 pa ob 8h..tako, da nevem če je to to, čeprav že celoten ciklus vstajam mešano in so T.dokaj konstantne: 36,5-36,7 Ali sploh lahko zanosim kljub tem krvavitvam? Nekje sem prebrala, da gre lahko za hormonske nestabilnosti in,da ženske težje ali pa sploh ne zanosijo ? G. mi je omenila tudi, da v primeru da nimam O, da se dobi tablete, ki sprožijo O. Ima katera izkušnje s tem? koliko mesecev si moraš meriti temp.,da določijo da O ni in dobiš te tablete? Hvala za odgovor! Lep dan!
|