anadejka -> ZA NAS (271.nadaljevanje) (5.9.2005 7:48:58)
|
Jutrčka babike
Bi rabla dons še mal dopusta...dekliščina in fantovščina sta za nama in hvala Bogu,da je to samo enkrat v življenju,ker je bilo kruto.
Preveč alkohola,čeprav so se mene mal usmilil,ampak moj bodoči mož ga je pa naj...!Iz doline je moral s križem (5m visok,3m širok) na hrbtu tečt gor,vmes je mel postaje kjer so ga nalival z vsem alkoholom.Na konc so ga gor prvezal in dvignil in polival z vinom.Bogi moj revček ,hvala Bogu je zaspal že ob 3.00.Aja zrihtal so mu pa baje full hudo striptizeto,sam je bil revež že tojk gotov,da ne vem če se sploh še kej spomni .
Men so tut križ prnesl,ampak je bil 3xmanjši ,pa sm ga mogla za vsako igro nest okoli ognjišče in parkirišča ,pol pa deci šampanjca.Iger je bilo 14,baje da so eno izpustil,ker sem bla že mal preveč "dobre volje" ,pa vmes smo pil še koktejle in tekilo-slemerje,tko da je bla res polna kangla Pol je pršu pa "Markus"in odplesal svoj striptis .Sej je bil še kar dobr,sam je moj lubi bolši .Pol smo ga žural še do 7.00 in padl dol za 2 urci,pol je pršu pa ta zoprn del žurke,k je blo treba vse pospravt ,ampak je že za nami in zdaj so nam ostali le še nori spomini,kolkr jih je,bomo pol vidl k bojo slike .
Lepe pozdravčke,anadejka
uuuuuu sej res dons grem pa na probo ,k mi bojo mogl oblekco ožat ,koooooomi čakam soboto,to bo najdaljši tedn v življenju.
V četrtek so pa mlaji,Pika upam da vsaj sem prideš .
pa pa
|
|
|
|