moja mama -> RE: Goriška 2012 (25.7.2012 19:03:12)
|
Spoštovane ženske in bodoče mamice! Ker vidim koliko žensk hvali dr. Tino Polenčič sem se odločila, da se oglasim in naj vam povem, da ona o strokovnosti nima kaj dosti pojma, da je vzvišena in arogantna (vsaj bila je, dokler se ni zgodila pri nas tragedija, ko me ni poslušala in je pametovala) in da, NE MALO ŽENSK SE JE PREPISALO PROČ OD NJE. Ta zdravnica ima na vesti NEŠEGA OTROČIČKA, ker je spregledala marsikaj in mi smo plačali davek, ko smo ga izgubili. Delala je usodne napake in take, ki so za nekega ginekologa, čisto nesprejemljive. Da od arogantnosti zdravnice in sestre ne izgubljam besed, edino kar lahko rečem da je babica Ksenija vredu in zelo prijazna in ima več pojma kot sama zdravnica, ker če bi zdravnica tako reagirala, kot je babica bi naš otročiček lepo danes bil z nami. Mnogo mamic, ki so bile večkrat noseče znajo povedat, da se prekleto lovi in na vprašanja enostavno nima odgovora, oziroma jim odgovori vi ste pa zelo radovedni. Kar je meni trdila in pri svoji odločitvi tudi vztrajala je botrovalo visok davek. Veliko zapletov, ki se pojavljajo so prav od pacientk dr. Poleničičeve in to je zaskrbljujoč podatek. Slovi kot šalabajzar in noben strokovnjak na svojem področju, ker mnogo njenih izjav se je izkazalo tudi za neverodostojne in enostavno nima pojma. Pač, če nimaš težav v nosečnosti je super, ko se pa pojavijo težave pa se vidi vso njeno znanje. Toliko! Zamislite se, preden daste svoje zdravje in življenje nekomu, kot je ona.
|
|
|
|