_vanilija_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Medved Pu Ojla, kako ste kaj? Me zanima, če ima kakšna izkušnje z dr. Šoštaričem. Naslednji pregled imam konec junija in moje G ne bo, zato mi bo on delal MF in pregled. Babica mi je rekla, da mogoče ne bo preveč nežen. No, saj lahko malo potrpim, ma vseeno... Aja, ste se mogoče že vpisale v Šolo za starše? jst grem zdej junija, ker je naslednja šele septembra in ne bi rada, da me kaj preseneti ;) Bodte fajn. Jst mam, sem bla v Šempetru v 22em tednu zaradi luščenja posteljice in dr. Šoštarič mi je delal MF. Ful je prijazen, skrbi o mamici in otročku - pri moji punčki je ugotovil da ima težave z (aritmije in tahikardije), poslal nas je v pediatrično kliniko v Ljubljano kardiologu dr. Veselu da tamo preverijo just in case, ker njemu se je srček zdel Ok na ultrazvoku. Tudi nam je ponudil da bi nosili Moniko, aparat ki meri otrokov utrip 24 ur in ga shranjuje da zdravnik pole lahko vidi kaj se cel dan dogaja. Btw ta aparat ni odobren, je še "v testni" fazi. Tko da jst sem ful zadovoljna z njim. Na morfologiji sem ga prašala če vidi a bomo dobili punčko ali fanta je brez težav pogledu, oz. se matral 5 min da pogleda, ker je Tina imela skrčene nogice Pole sem šla v APRN na preglede in je bil tudi ful prijazen, tudi če nas je blo 30 v čakalnici
11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr --------------------------------------------- Dojimo se dojimo, Se mame veselimo, Ko pa mama pride k nam, Mi veselo recemo HAM! :D
|