Puffy -> RE: Goriška 2012 (9.12.2012 9:52:08)
|
No, tudi mi smo počasi spucali in skoraj da napravili sobico (še malo šare je ostalo noter, ma moram dobit plac, da jo nekam spravim. Prsti mi zadnjih 10-14 dni pa tako otekajo, da jih še pokrčit ne morem. Pa zgleda mi pritiska na kak živec v hrbtenici, ker me desna roka nenormalno boli. Težko sploh kaj primem...se počutim prav nesposobno, ker še za limono zrezat prosim mojega [sm=smiley1.gif] Jaz grem dat jutri kri in vodo, v torek imam pa pregled in ctg. Me zanima, če je kaj novega, k zaradi teh bolečih rok bi najraje šla kar rodit. V prvi nosečnosti je moj na žalost zdej pokojni muc tudi začutil, da se nekaj dogaja - ponavadi se je zmeri prišel pestvat h meni, ko sem ležala, tako da se mi je ulegel na prsni koš. Ko sem zanosila, je začel ležat zraven mene. Tamlajši muc je bil pa pri obeh nosečnostih ignorantski (v smislu, da nič ne pokaže ali čuti ali ne), je pa vedno pri meni, tudi spi z mano (z glavo na pouštru [sm=smiley36.gif]). Je videt, da mu manjka družba, ma moj mi je že rekel, da naj ne nosim več novih živali domov, ker sem še zdej po 4. mesecih tako žalostna zaradi [sm=muca.gif]
|
|
|
|