|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem naredila test prezgodaj?
15.3.2012 11:38:40   
Anonimen
Do predvidenega dneva menstruacije mi manjka še sedem dni. Danes sem delala Clearblue in mi je pokazal negativno. Sem prehitra? Je kateri test pokazal že tako zgodaj nosečnost?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem naredila test prezgodaj?
15.3.2012 11:41:14   
Anonimen
Definitivno prehitra. Počakaj malo! Jaz sem delala 2 dni pred predvideno M pa je bil -, na dan, ko bi morala prit pa je bil +. Ne prehitevaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2012 11:43:53   
Anonimen
user posted image pa saj ti more pokazati črtice dva dni po oploditvi user posted image

jao....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2012 11:44:35   
čiba

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image pa saj ti more pokazati črtice dva dni po oploditvi user posted image

jao....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2012 12:10:02   
Anonimen
Kaj res??? Zakaj imajo testi navodila? Med drugim piše, da se dela test en dan po zaostanku M.
Jaz lahko razumem da je nekdo nestrpen, pa dela test dan, dva prej, ko je že možnost, da kaj pokaže, pa še to se lahko izkaže za nenatančno in lahko povzroči nepotrebne skrbi, en teden pred M pa ni nujno  niti da je že prišlo do vgnezditve, kaj šele da bi kaj pokazalo.

Me zadnje čase prav spravi ob živce,da je vedno več punc, ki ne vedo osnovnih stvari o človeškem teselu in njegovem delovanju. Kako bodo potem imele in vzgajale otroka? Se opravičujem avtorici teme za moj komentar, vendar sem vsakič znova presenečena, da se takšna vprašanja pojavljajo.

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   zaostala menstruacija
19.3.2012 13:09:45   
Anonimen
Pozdravljene,

s fantom se nama je namreč zgodilo, da sva na moj ovulacijski dan končala v meni. Zadnjo menstruacijo sem imela 16.2, naslednjo bi pa morala imeti 15.3, ki pa je ni in ni. Prsi imam natečene, občutek kot da bom zdaj zdaj dobila menstruacijo (krci itd.)- a ta zaostaja sedaj že 5 dan, kar pa se mi še ni zgodilo. Nisem v nikakršnem stresu, sem pa tudi naredila test, četrti dan zaostanka menstruacije (baby check mini) in je pokazal negativno. Ali katera ve kaj bi se lahko dogajalo, medicinska sestra mi je namreč rekla, da testi se ne zmotijo. Prosim za pomoc, hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zaostala menstruacija
21.3.2012 20:43:15   
Taddy78
Naredi še kak drugi test...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2012 8:48:46   
krogec
če menstruacije še ni, pokliči svojo ginekologinjo in se posvetuj z njo, ali pa pojdi na krvi test (v LJ ga lahko narediš v Adrialabu na Parmovi), ki je še bolj natančen kot urinski

¤ ¤ ¤

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2012 15:05:23   
Spranka
Če imaš daljši ciklus tudi dalj časa traja da urinski test zazna nosečnost ker tudi kasneje pride do vgnezditve. Jaz imam ciklus na 40-46 dni čisto neredno tako da ko sem zanosila mi je šele 14 dni po tem ko mi je zamujala menstruacija pokazalo + po 7 dneh zaostanka je bil debel minus. Tako da ali malo počakaj ali pa pojdi na krvni test ta bi ti sedaj že zanesljivo povedal kaj se dogaja.

(odgovor članu krogec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.