Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A za ta nateg ste že slišali? 14.3.2012 19:07:36
|
|
|
|
Daschi
|
O, a tolk star je že ta nateg, pa še kar nategujejo. OMV pa še kar čakajo, bo zdaj zdaj! Baje. Noro.
|
|
RE: A za ta nateg ste že slišali? 14.3.2012 19:13:09
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Lyoness Cashback. Kupiš in dobiš denar nazaj. Me zanima, če je katera že slišala za to kartico, podjetje. Jaz sem pred dnevi z enim govorila in bolj ko tuhtam, bolj se mi zdi nategnjeno. quote]Jest jo uporabljam že 1leto in ti lahko povem da sistem deluje. Kupujem tudi v Avstriji in na Slovaškem sem jo že uporabla. TI POVEM DA NI NATEG.
< Sporočilo je popravil Kliki -- 14.3.2012 19:14:46 >
|
|
|
|
RE: A za ta nateg ste že slišali? 14.3.2012 19:16:54
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi O, a tolk star je že ta nateg, pa še kar nategujejo. OMV pa še kar čakajo, bo zdaj zdaj! Baje. Noro. So to zelo dolgi postopki da pride taka firma notr. Je pa Spar notri.
|
|
|
|
RE: A za ta nateg ste že slišali? 14.3.2012 19:22:17
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: Daschi O, a tolk star je že ta nateg, pa še kar nategujejo. OMV pa še kar čakajo, bo zdaj zdaj! Baje. Noro. So to zelo dolgi postopki da pride taka firma notr. Je pa Spar notri. Aha, 1% dobiš nazaj, a ne? Jaz bi ga dobila nazaj v 5ih letih torej. Kakorkoli obrnem, mi sistem ne deluje varčevalno ampak zapravljalno. Usmeri te v točno določeno trgovino, četudi je dražje,k kupiš tam, da lahko nekdo v Švici mastno obogati. Vojaki na terenu pa ponujajo kartico: ne dovolite, da veliki trgovski centri služijo. Kaj pa je to? Dobrodelnost'
|
|
RE: A za ta nateg ste že slišali? 14.3.2012 19:22:48
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: Daschi O, a tolk star je že ta nateg, pa še kar nategujejo. OMV pa še kar čakajo, bo zdaj zdaj! Baje. Noro. So to zelo dolgi postopki da pride taka firma notr. Je pa Spar notri. Oprosti, vendar je to malo zakomplicirano..... Kako koristiti Lyoness prednosti v poslovalnicah SPAR S podjetjem SPAR sodelujemo izključno na osnovi SPAR DARILNIH KARTIC* (LYONESS CASHBACK kartica v njihovih poslovalnicah ne deluje) Da bi koristili LYONESS prednosti je potrebno SPAR DARILNE KARTICE* pridobiti na LYONESS prodajnih mestih: - PRODAJNA MESTA BONOV - NA SEDEŽU PODJETJA (Lyoness, Žolgarjeva 17, 2000 MB) - S SPLETNIM NAROČILOM * POMEMBNO OPOZORILO: ČE BOSTE SPAR DARILNO KARTICO PRIDOBILI V POSLOVALNICAH SPAR, NE BOSTE UPRAVIČENI DO LYONESS POVRAČIL! SPAR poslovalnice niso opremljene s tehnologijo za odčitavanje LYONESS CASHBACK kartic ZATO JIH PRI PLAČILU s SPAR DARILNO KARTICO NE PREDLOŽITE (trgovci in trgovke, ki vam kupljeno blago obračunajo na blagajni, LYONESS CASHBACK KARTICE ne poznajo niti niso obveščeni o poslovnem sodelovanju SPAR - LYONESS). V in pred poslovalnicami SPAR in INTERSPAR je strogo prepovedano pridobivanje novih Lyoness članov, prav tako je strogo prepovedano kakršno koli ponujanje, vsiljevanje ali prodaja SPAR DARILNIH KARTIC naključnim obiskovalcem ter zaposlenim v poslovalnicah SPAR in INTERSPAR. Tovrstne kršitve bodo dosledno sankcionirane!
|
|
|
|
RE: A za ta nateg ste že slišali? 14.3.2012 19:25:29
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: Daschi O, a tolk star je že ta nateg, pa še kar nategujejo. OMV pa še kar čakajo, bo zdaj zdaj! Baje. Noro. So to zelo dolgi postopki da pride taka firma notr. Je pa Spar notri. Aja, še to mi razloži: Kakšni dolgotrajni postopki? Traja leta in leta? To morajo biti noro dobri postopki.
|
|
RE: A za ta nateg ste že slišali? 14.3.2012 19:27:34
|
|
|
|
Kliki
|
ja moraš it spar darilno kartico it iskat na prodajno mesto lyoness bonov. Ki pa jih je v sloveniji kar nekaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?