Janyna -> RE: kratek MV in lijakasto odpiranje (14.3.2012 11:10:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hvala za odgovor.. načeloma meni moja osebna ginekologinja ni delala brisa, sem šla drugam na drugo mnenje, tam so mi tudi posredovali izvid po pošti, naj bi pa to uredila z mojo ginekologinjo. Jutri jo imam tako da upam da mi bo dala kako zdravilo. Ali antibiotik v nosečnosti ne vpliva na plod? V katerem tednu si ti? Kdaj pa so tebi odkrili to bakterijo? Moraš tudi ti počivai?Bojim se da počivanje nima velike veze, če je za krajšanje kriva bakterija. Če je kriva bakterija ne vem, o tem moja G. ni govorila. Mi je pa rekla, da je to bakterija, ki ne povzroča večjih težav, zgolj večji izcedek in vonj iz nožnice. Je pa treba pozdravit. Zato sem dobila antibiotično kremo. Baje da na plod krema ne vpliva, da je varna v nosečnosti. Se v 33. tednu. Počivat, kot skoz ležat mi ni treba, ker je 22 mm še dokaj dobra mera za MV. Je pa rekla naj izprežem. Tvoja mera 15mm je pa že bolj kritična (pa nočem strašit, to ti naj tvoja G. pove) oz. meni je rekla G. da če bi imela manj kot 15mm bi obvezno morala na bolniško in počivanje, ležanje, tako pa da ni še neke panike. Sama sem še vedno v službi. Meni je bakterijo odkrila po brisu izcedka, ker imam že celo nosečnost več izcedka in je dala še to pregledat. Drugače pa kar brez panike in strahu, jutri jo malo povprašaj kako je s to bakterijo in kaj to pomeni, pa ti bo verjetno vse razložila. Ne preveč skrbet, vse bo ok, boš vidla.
|
|
|
|