enkratna -> RE: Kaj proti zastajanju vode v telesu? (14.3.2012 6:44:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Res, da sem sicer nagnjena k temu, da prej popijem premalo kot pa dovolj, ampak če bi pila po tistem normativu 3l/dan bi me razneslo...Popijem okoli litra dnevno, pa še to se posiljujem. Kot da bi brala svojo zgodbo:) Povzetek: po 10-ih letih letanja po zdravnikih, iskanja "čudežnega čajčka/zdravila", po zapravljenih masažicah in drenažicah sem končno dojela tisto, kar so mi vsi ves čas bolj ali manj tupili v glavo: če ne piješ dovolj, se telo ne more razstrupljati. Vse to gre pa v limfe... Zdaj šele, ko je "vrag odnio šalu", ko sem resno vzela tisti "najmanj 2l čiste vode na dan" (poleg ostalega) in ko sem prebrodila prvi teden takšnega početja kot premikajoči se vodni balon (in se silila k pitju), ko istočasno pijem medicinski pripomoček za razstrupljanje telesa (hasek ima le ob dovoljšni količini vode, jaz pa imam res zagiftan telo)... šele zdaj se mi je obseg gležnjev znižal za 1 cm, poleg ostalih dobrodejnih učinkov. Le v slabih 3 tednih... Zdaj pitje ni več "siljenje", temveč potreba/avtomatika... flaška stalno v torbici, z mano... in začuda nisem po vsakem kozarcu tekočine takoj napihnjena, tako kot je bilo to včasih!
|
|
|
|