divna -> RE: milijontič-otroški dokladi (14.3.2012 19:22:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: divna IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Jaz sem dala vlogo za otroške decembra, k mi je poteklo, sedaj čakam novo odločbo in dokler odločbe ne bo tudi otroških nimam...se pravi že 3 mesec ne dobivam otroških! So rekli, da bo potem poračun za nazaj, odločbo pa menda dobim marca/aprila, bomo videli-upam, da bo tja do junija[sm=zmeden.gif] Pomoje najbolj da vprašaš na csd kako je pri tebi-pomoje bi mogla tisto k si decembra oddala veljati in ti sedaj ni treba še 1x odajati-pomoje no! Kako ne dobivaš? Praktično vse, ki jih poznam dobivajo otroške normalno po prejšnji odločbi. Ko bo izstavljena nova odločba potem pa bo ali vračanje preveč izplačanega ali pa bodo oni nakazali razliko v kolikor ti bo po novi odločbi pripadel višji OD. Otroških ne dobivaš samo v primeru, da si zamudila za mesec ali več po tem, ko ti je prejšnja pravica prenehala. Potem pač moraš počakati do nove odločbe. lp No, evo, ker sem bila pametna in verjela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Meni je pravica do OD potekla konec januarja 2012, vlogo sem poslala v začetku januarja. Februarja sem še dobila nakazan OD, no danes pa več ne. Očitno ne izplačujejo vsem akontacije, ampak bodo počakali na odločbe al kako? Nisem pa klicala na CSD, ker sem videla prepozno. Ne gre sicer za neki znesek, ampak vseeno. Eno govorijo in drugo delajo. lp
|
|
|
|