baby check mini - hecen rezultat (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> baby check mini - hecen rezultat (13.3.2012 13:33:42)

kakšne so vaše izkušnje s testi za nosečnost - delala sem baby check mini in se mi je pokazala samo tista črtica, ki kaže na nosečnost, testna pa se ni narisala; v navodilih testa piše, da je treba urin zbrati v lonček in potem notri pomočiti palčko, jaz pa sem ubrala drugo pot in palčko pač držala in šla lulat; bi lahko bilo to tako zelo odločilno in test ni bil dovolj časa "namočen"? hecno mi je, da se je pokazala samo "nosečniška" črtica, druga pa ne; sem pa test delala že precej pred menstruacijo, ker sem na netu pač našla, da je ta baby check zelo občutljiv in da se v najboljšem primeru hormon v urinu pokaže že teden dni po oploditvi
pač zanima me še izkušnja katere druge punce, ker test bom itak ponovila že jutri (tokrat po predpisih [sm=jezicek.gif])

Anonimen -> RE: baby check mini - hecen rezultat (13.3.2012 13:38:22)

Tak test je neveljaven, naredi še enega, tokrat upoštevaj navodila in pomoči v kozarček.

naja17 -> RE: baby check mini - hecen rezultat (13.3.2012 17:24:23)

Men je ta čist prov pokazal... Živi dokaz razmetava kar sem lih kar pospravila [sm=smiley36.gif]...

Medea10 -> RE: baby check mini - hecen rezultat (14.3.2012 13:48:27)

Ponovi test. Palčko MORAŠ namočit v urin ne se gor polulat. Pol je zanesljivo. SREČNO! [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]