HuAnita -> a pol nisem edina z 'argumenti'?! (13.3.2012 9:36:01)
|
Draga žena! Ker vedno, ko spregovorim o teh stvareh, močno zardevaš, sem se odločil, da ti razložim stvari pismeno. V celem letu sem poskušal 365-krat, uspelo mi je 36-krat, kar je v povprečju enkrat v desetih dneh. To pa zato, ker: · Lahko se zbudijo otroci 17 krat · Prevroče je 15 krat · Premrzlo je 5 krat · Si že spala ali pa si bila preutrujena 73 krat · Je bilo tehnično nemogoče 93 krat · Bilo je prezgodaj 5 krat · Bilo je prepozno 10 krat · Okno je bilo odprto, lahko bi naju slišali 9 krat · Bolela te je glava 9 krat · Bolel te je hrbet 25 krat · Bila si vsa uničena 5 krat · Preveč si je jedla 10 krat · Ni se ti dalo 21 krat · Otroci so začeli jokati 7 krat · Bil je zanimiv program na TV 2 krat · Ni bil pravi dan 18 krat 329 krat Kljub temu, 36 krat, ko mi je uspelo, ni šlo brez težav: · 21 krat si me prosila, naj končam hitro · 2 krat si me dekoncentrirala z opazko, da je treba prebeliti strop · 1 krat sem končal hitro zaradi strahu, da ti ni odveč · 11 krat sem te moral zbuditi, da ti povem, da sem končal. To je vse, kar sem ti hotel povedati. TVOJ MOŽ
|
|
|
|