urška76 -> RE: Koliko ste "gajsne" ? ;) (13.3.2012 13:05:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: pebs Enako! Se mi je pa pred kakšnim tednom nekej zanimivega zgodil,ko sm kupovala eno luštno kiklco,cena 20evrov. No,jo grem pomert, medtem pa prodajalka opazi da imajo napačno ceno in vse cene na kikli spremeni v 40 evrov[sm=zmeden.gif] . Pa pride do mene poslovodja in reče,da loh zahtevam za plačilo samo 20 evrov,grem do blagajne, povem,kako je blo,prodajalka tumpa svoje,potem vsa nejevolnja privoli v prvo ceno. No,to sploh nism vedla,da imamo pač to pravico, nism požrtna,sam 20 evrov je pa tud velik[sm=smiley1.gif] V takem primeru, ko ima trgovina na artiklu eno ceno, v računalniku pa drugo, morajo kupcu vedno zaračunati ceno, ki je na artiklu.....ker ni kupec kriv, da so storili napako.....in cena na artiklu je poleg vseh ostalik karakteristik izdelka odločilen faktor, da se kupec odloči za nakup določenega izdelka...... Jp, tako smo mi dobil 40% popusta na smučarske hlače za ta malga, ki drugače sploh niso bile znižane. Samo je bila gor nalepka za popust in nam je prodajalka sama rekla, da nam mora pač s popustom dat. Drugače smo pa včeraj dobil nekaj popusta za kolo, ker je mož stegnil jezik in vprašal koliko je popusta na gotovino.
|
|
|
|