brianna -> Vozek TRAXX_slike (4.9.2005 13:11:28)
|
Ojla
Ja, ko sem jaz gledala pri nas cene, sem se od vozka že poslovila :-((
Potem se mi je javila ena fejst punca na forumu in mi omogočila nakup tega vozka, takega kot je na sliki, torej vozek, košara in prevleka za dež, za katero sploh nisem vedla da je v kompletu, sva odštela 410€, kar znese nekje 98.400 sit. Pri nas je samo vozek 96.000 sit + košara 40.000 sit, to pa je skupaj 136.000 sit.
Kupila sem ga preko strani www.babyonlineshop.de. Z njihovim odnosom sem več kot zadovoljna.
Dobila sem račun, s katerim sem šla na banko in naredila nakazilo v tujino. Za poštnino sem odštela 30€ in pa na naši banki 3.000 sit njihovih stroškov. Torej sem za celoten komplet odštela 108.600 sit.
Sicer ne vem, če je še akcija na babyonline shop, pojdi pogledat.. Pa zelo hitro sem ga dobila. 16.08.sem nakazala denar, kateri je bil na njihovem računu 22.08. Ko so denar dobili so vozek poslali na pot in je bil pri meni doma 25.08., lepo zapakiran, nov, imam dve leti garancije in če bi bilo kaj narobe, jim sporočim preko maila. Smo kar veliko kontaktirali po mailu in so ustrežljivi.
Upam, da sem ti pomagala, da si korak bližje temu lepemu vozku
lp
Brianna
|
|
|
|