|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabac
9.3.2012 22:33:51   
krtek 1
Za prvomajske praznike bi šli v Rabac in ker še nismo bili,sem malo v dilemi kako je.Na slikah zgleda bolj kot neka ribiška vas.Lahko greš kam na kosilo,je dovolj za sprehode...?Navajeni smo večjih mest,kjer je polno restavracij,izletov z ladjami,otroških igral,ampak bi radi šli nekam,kjer še nismo bili.Tiste,ki ste že bile,ste bili zadovoljni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rabac
10.3.2012 10:17:31   
Kliki
midva sva bla brez otrok za sprehajat je dovol, restavracije se tudi najdejo ampak mene ni navdušilo.
Sva bla pa poleti in je bla fuuuuuuuuuuullllllllllllllll gužva.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2012 16:24:37   
pingi
Zadnje 4 leta (od kar imava otrokeuser posted image ) hodimo za 1. maj vedno v Rabac. Meni je všeč, ker je veliko za sprehajat, lepe plažice (prodnate) ob sprehajalni poti, borovci...
Skratka, vse kar imaš rad pri morju, le da še ni vročine in gužveuser posted image

Za restavracije sicer ne bi vedela, ker imamo ponavadi polpenzion, ampak za 1. maj je mestece videti že kar živahno tudi kar se tega tiče.

Tudi nekaj igrišč za otroke je, pa vlakec vozi ob obali, za izlete z ladjami se pa ne spomnim, da bi kaj posebnega videla (razen, da si sam rentaš čoln), je pa res, da tega tudi nismo iskali.

< Sporočilo je popravil pingi -- 14.3.2012 16:27:12 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2012 18:39:48   
krtek 1
H
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Zadnje 4 leta (od kar imava otrokeuser posted image ) hodimo za 1. maj vedno v Rabac. Meni je všeč, ker je veliko za sprehajat, lepe plažice (prodnate) ob sprehajalni poti, borovci...
Skratka, vse kar imaš rad pri morju, le da še ni vročine in gužveuser posted image

Za restavracije sicer ne bi vedela, ker imamo ponavadi polpenzion, ampak za 1. maj je mestece videti že kar živahno tudi kar se tega tiče.

Tudi nekaj igrišč za otroke je, pa vlakec vozi ob obali, za izlete z ladjami se pa ne spomnim, da bi kaj posebnega videla (razen, da si sam rentaš čoln), je pa res, da tega tudi nismo iskali.

Hvala,ampak se vseeno nismo odločli.Smo res navajeni večjih mest in ne upamo tvegat..

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?