|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne bi verjela, ampak kaj je to?
9.3.2012 19:51:17   
hann
Zdravo se je kateri že zgodilo kaj takega?
20.2.12 user posted image . Šest dni po user posted image mene bolijo prsi, osmi dan kri. Ravno toliko da se obrišem, ko grem lulat. Še nikoli nisem krvavela mad dvema menstruacijama in pokličem gin. ki me lepo odpika, da to ni nič čudnega, da se to dogaja.
Začnem delat ovulacijske teste ( kljub rahli krvavitvi) in vedno so kazali dve črtici. Delala sem jih nekje na dva dni in so bile testne črtice različno odebeljene. Naredim včeraj še enega ( že osem dni od začetka ovulacije) in spet ovulacija in to še močneje odebeljena črtica, kar skoraj ni bilo mogoče, če dobim drugi teden menstruacijo.
No in mene še bolijo prsi. Grem danes po mini baby cheeck in dva testna lističa pokažeta pozitivno.
Kaj je to vnetje al kaj?
Pozitivna sta že na 19 dan ciklusa.
Je katera imela podobno izkušnjo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to?
9.3.2012 19:56:30   
HHH
Mogoče si pa noseča.

(odgovor članu hann)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2012 19:56:59   
Taddy78
Mogoče pa 20.02. ni bila user posted image ...nekje sem brala, da so O testi lahko pozitivni tudi zaradi user posted image , kar je v bistvu tvojo nosečnost potrdila še user posted image  na testu nosečnosti.

Aja, čestitke user posted image

(odgovor članu hann)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2012 20:18:56   
hann
Ne vem, se bom pa naročila na pregled in bomo videli kaj je. Moram priznati, da smo se osem mesecev matrali da bi kaj bilo, zdaj sem pa čisto v šoku, k ne vem kaj je. Jutri moram mojega poslet še po clear blue.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2012 20:23:00   
m_o_i
Grem danes po mini baby cheeck in dva testna lističa pokažeta pozitivno.

cestitam user posted image user posted image

pies: meni je cheep DMov test cist prav pokazal prvi dan izostanka menstruacije. si nisem stroskov s klirblujem delalauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu hann)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2012 23:02:05   
hann
Ampak meni sploh ni še zaostala. Imam 19 dan ciklusa. Ciklus imam pa na 26 dan.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2012 6:56:40   
enkratna
Sem imela 2x podobno situacijo (prvič panika, drugič že manj). Odgovor G: ovulacijska krvavitev.
Je pa res, da se mi je to dogajalo nekje "na polovici", torej na sredi pričakovanega termina za ovulacijo...

(odgovor članu hann)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2012 7:09:07   
LittleSun
Pomoje zadnja M, sploh ni bila M in si noseča. Kaj pravi CB?? Čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2012 7:23:37   
Najaa
Ne bi bila ne prva ne zadnja, ki je noseča in ima M. Se dogaja.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2012 9:32:34   
butt3rfly
hmmm....men so ovul. testi pokazali sedajšnjo nosečnost, še preden mi je sploh izostala M (delala sem jih kakšna 2 dni pred M). testna črtica je bila res vsak dan močnejša od kontrolne. res pa je, da me prsi niso čisto nič bolele (tudi po izostanku ne), me je pa kakšn teden pred M začelo špikati v jajčnikih.

svetujem ti, da enostavno pozabiš na vse te teste in da jih ne delaš, preden ti M ne izostane kakšn dan oz. na dan pričakovane M. ker do takrat se lahko gremo samo vedeževalke, kaj je in kaj ni. lahko, da si noseča, mogoče pa nisi in hitro lahko sledi hudo razočaranje. res bo najboljš, da lepo čičaš in čakašuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2012 12:47:33   
november2010
Počakaj na izostanek M in potem naredi test ali pa pojdi na krvnega da ne boš v dvomih.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2012 12:45:48   
hann
Evo da vam povem kaj je bilin kaj je. Bila sem pri ginekologinji in mi je rekla da nič ne vidi razen ciste 3cm v maternici. In da je Mini baby ckeeck en drek in naj probam z Clear blujem in tako naredim test še isti dan in seveda takoj pozitiven. Naslednji dan pa bolečine za umrt, rešilec in urgenca. In seveda kaj je bilo. Izvenmaternična 8t v jajcevodu. In tako sem ostala brez desnega jajcevoda. Super.
Zgleda da bom, preden bomo uspel narest še eno princesko, izgubila prej vse notranje organe. Mah. Punce držite se . Ginekološka klinika je polna, tako da vam res ne želim da bi še kera pristala tam.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2012 13:09:01   
pelin
Tudi ti se drži....prejšnji mesec je bila moja sestrična tudi zaradi izvenmaternične nosečnosti zadnji trenutek pripeljana v bolnišnico...počil ji je jajcevod in je prav tako ostala brez njega...tudi oni delajo na drugem in so bili čisto povoženi...sestrična je rekla da jo je tako bolelo, da se ne da povedat ...dobre ste punce ....držim pesti za vas... user posted image

(odgovor članu hann)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?