Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jasli v drugi občini, kako, kaj..??? 2.9.2005 12:44:31
|
|
|
|
Tejči
|
Ojla,
torej pri nas je stvar takšna:
letos bo moja punčka še doma, drugo leto pa bi jo rada dala v jaslice. Ker se drugo leto selimo v MB, bi jo rada dala v MB v jaslice. Vendar pa tamala še nima stalnega prebivališča tam, še vedno spadamo pod občino Starše. Sedaj pa ne vem kaj narediti? Je možno dobiti jasli v drugi občini? Sem že prepozna za oddajo vloge? Kje sploh dobim vlogo? Torej, prosim če mi malo razložite, kako potekajo stvari okrog tega. Aja, pa še to..Mia je rojena 3.10.2004, v jasli bi jo pa rada dala z oktobrom 2006.
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Tea
|
|
|
|
Jasli v drugi občini, kako, kaj..??? 2.9.2005 12:48:13
|
|
|
|
urška
|
otroka maš lahko kjerkoli v jaslih, samo vlogaza znižano plačilo moraš oddat vobčini kjer imaš stalno prebivališče, ker razliko potem plačuje ta občina. saj tako je blo v sevnici,kjer sem bila zaposlena na občini in vem da so te vloge prihajale iz cele slovenije k nam in pol mi je ta referentka tako razložila
|
|
|
|
Jasli v drugi občini, kako, kaj..??? 2.9.2005 12:50:31
|
|
|
|
Tejči
|
urška, do kdaj pa moraš pol oddati vlogo za znižano plačilo? In kje jo dobiš?
|
|
|
|
Jasli v drugi občini, kako, kaj..??? 2.9.2005 13:02:15
|
|
|
|
Andra
|
Tejči,
tudi mi smo iz Starš, otroka po imam v jaslih na Teznu.
Tvojo princesko moraš vpisati drugo leto maja, ko se začnejo vpisi, da bo šla potem jeseni v vrtec. Vlogo za znižano plačilo boš oddala predno bo začela obiskovat vrtec oz. jasli in tista odmera ti bo veljala do konca leta (2006). Novembra pa boš morala dat še enkrat vlogo za znižano plačilo in ta odločba bo za naslednje leto ( v tvojem primeru 2007).
Ker si iz občine, ki otroku ne nudi jasli, ti bodo del sofinancirali, do otrokovih dopolnjenih 2,5 let. To je dodatnih 15% glede na to v kateri razred si razvrščena pri plačilu.
Če te še kaj zanima, me pa vprašak.
Pa lep pozdravček!
|
|
|
|
Jasli v drugi občini, kako, kaj..??? 2.9.2005 13:13:46
|
|
|
|
Tejči
|
Hvala ti Andra!!
Jaz sem se že bala, da nisem prepozna z vpisom , zaj pa mi je kr odleglo.
Če bom se še kaj spomnila, pa te bom pocukala za rokav
|
|
|
|
Jasli v drugi občini, kako, kaj..??? 2.9.2005 14:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tejči ni panike, moja mi smo iz x občine dali pa smo jo v jasli v y občino in ni bilo nobenih problemov, še začudila sem se da sem dobila vrtec
seveda pa moraš pravi čas oddati vlogo za vpis v vrtec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?