Potrdilo pediatra za vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

ThinkPink -> Potrdilo pediatra za vrtec (9.3.2012 13:03:02)

Ali veste kakšno potrdilo bi potrebovala za pediatra, če bi hotela otroka začasno izpisati iz vrtca? Torej, otrok je itak več doma kot v vrtcu zaradi bolezni, sedaj sem noseča in staknem vse od nje, ko bo pa dojenček, pa bo še toliko huje. Razmišljam, da bi za cca. pol leta tamalo imela le "evidenčno" vpisano oz. če je mogoče plačevati kakšen pavšal, da bi jo npr. s sept. ali okt. normalno dala v vrtec in bi ohranila mesto. Ali jo lahko kar tako izpišem ali potrebujem potrdilo zdravnika?
LP

josephine27 -> RE: Potrdilo pediatra za vrtec (9.3.2012 13:18:42)

kolikor vem imajo to zelo različno. tako, da je najbolje kar v vrtcu vprašat. pri nas se ne da izpisat samo za par mesecev (lahko samo do septembra). če je otrok veliko bolan pa lahko prineseš od pediatra pa ti odbijejo 50%.

m_o_i -> RE: Potrdilo pediatra za vrtec (9.3.2012 20:12:11)

pri nas placas 50% v primeru, ce prineses pediatrovo potrdilo, da je otrok 30 dni(skupaj) iz vrtca odsoten zaradi bolezni.
rezervacije(dva meseca) so mozne samo v poletnih mesecih...

mene ze caka potrdilo pri zdravnici, ker je bilo v bolnici priporoceno, da naj en mesec po prebolelem RSVju ne gre v vrtec. mi ga je napisala brez problemov[sm=bravo.gif]

za vec mesecev pa ne vem; je pa res odvisno od vrtca do vrtca
predvidevam, da glede na stevilo cakajocih otrok [sm=zmeden.gif].v velenju so vsi vpisani otroci dobili vrtec, pa je tako, kot sem zgoraj napisala...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.3.2012 22:12:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]