pripomočki za dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Pubi -> pripomočki za dojenčka (2.9.2005 11:56:38)

Čez slab mesec pričakujemo otročka in moramo še nekaj stvari pripraviti. Zanima me ali je za čebriček za kopanje potrebno imeti stojalo (gledala sem bebe jou)? Kje je sicer, če nimaš stojala najprimerneje postaviti čebriček - da ne trpiš, ko kopaš otročka. Kakšne imate izkušnje?
Potem me pa še zanima za palčka zavijalčka - ali je uporaben ali je vseeno, če ga nimaš in odlagaš pleničke v neko zaprto posodo?
Hvala vsem za odgovore - že kar v naprej!

urška -> pripomočki za dojenčka (2.9.2005 13:39:04)

po moje ti ga ni treba imet, samo najbrž je lažje. jaz vem, da sem ga najprej kopala v previjalni in tist je blo ravno prav visoko, problem je potem v banji... križ nisem imela v obliki dvojnega "s" ampak dvojni "w".. . ampak se navadiš, pol pa itak že kamlu sam sedi, stoji, pleza ven in not...pestro ni kaj
ja pleničke pa zavijam v vrečke /tiste mali, ki jih dobiš v trgovini zastonj/ in mečem v navaden koš za smeti. fajn je če maš možnost met koš na balkonu.

tina104 -> pripomočki za dojenčka (2.9.2005 14:11:31)

Jaz nimam palčka zavijalčka in ga zaenkrat nič ne pogrešam. Tudi jaz v glavnem uporabljam te vrečke iz trgovine, pa vsak dan najmanj enkrat spraznim koš. Sicer pa dokler se otrok samo doji, pleničke niti ne smrdijo.

Anonimen -> pripomočki za dojenčka (2.9.2005 16:42:15)

Jaz tudi nisem imela palčka zavijalčka(se mi zdi kar škoda denarja za to), ampak jo zavijem v vrečko, pa takoj ven v koš za smeti.

Urša -> pripomočki za dojenčka (5.9.2005 15:15:24)

Čebriček je čist ok brez stojala. Glede palčka ma pa itak vsak svoje mnenje. Mi smo ga imeli, pa kmalu prodali, ker je vn smrdelo-odkar je začela jest gosto hrano. Zdej uporabljam navadne vrečke in če se polula, dam v koš, kakce pa kr direkt vn v kontejner nesem-živim v hiši v pritličju in mi to ni problem.

pravljica -> pripomočki za dojenčka (8.9.2005 12:24:47)

jaz imam čebriček na tleh, zraven sedim na stolu ali na sedežni...držiš ga itak samo z eno roko pod brado in ni problem
plenice mečem v koš na wcju, zaenkrat še ne smrdijo tako hudo

Jessy -> pripomočki za dojenčka (9.9.2005 22:31:21)

Za čebriček ti ne znam svetovati, ker imamo mi banjico.

Naš Palček zavijalček je kar prozorna vrečka, v katero zlagaš sadje v trgovini. Ista reč, le mnogo cenejše je!

Stran: [1]