branka28 -> RE: Delo v Austriji (9.3.2012 20:11:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: reni70 Pozdravljeni,.... Je kdo izmed vas našel službo na tej spletni strani?www.delovavstriji.com Moj mož si išče službo v Austriji,bivanje si bi uredil sam,ker pač ima tam nekaj sorodnikov,delo pa ta spletna stran,malo smo v strahu,da ni to kakšna nateg....ker je zaplačati 58 eur.Dobiš rač.in,če ti v roku 5 mesecev ne najdejo dela dobiš ta denar povrnjen. Zanima me tudi kako čim bolje napisati prošnjo,da bo delodajalca pritegnilo.Prošnja bo prevedena v nemškem jeziku. Hvala za vsako koristno informacijo. Jaz sem "nasedla" tej firmi. So obljubljali da ti oni kao delo najdejo,jaz sem sicer morala plačati 50 e, torej so že zvišali. Ja nič dobivam samo oglase za delo v Avstriji od njih, prevedene v slovenščino,druga-nič. Tako da nimaš nobene koristi od njih,samo kaj ti denar poberejo.Tudi sama lahko pogledaš na spletne strani kjer ponujajo delo v Avstriji in si preko Google translate prevedeš če ne razumeš vsega. No jaz sem se sama potrudila in napisala prijavo in CV v eno izmed prepoznavnih podjetij v Avstriji in hb dobila delo. Želim ti veliko sreče ob iskanju zaposlitve,probaj sama, ne nasedaj raznim agencijam.[sm=rozica.gif] lp
|
|
|
|