|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IN THE WOMB
2.9.2005 11:33:35   
lina24
Pozdravljene,

gledam spored National Geographica na Internetu in vidim, da bo jutri ponovno In the Womb. Potem pogledam na spored v Vikendu in ni nikjer napisano, da bo res. Ni mi čisto jasno. Ali katera od vas ve, kdaj točno bo oddaja na TV? Ful si jo želim videt.

Hvala vam punce
Lina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IN THE WOMB
2.9.2005 12:23:08   
Anonimen
Pogledati moraš v spored NG intenational, pod poljsko ali madžarsko stran ali katero drugo srednjeevropslo stran, ker sedaj v Sloveniji lovimo NG s teh strani. Če odpreš osnovni program NG, potem dobiš angleško verzijo, ki ista, kot jo imamo pri nas.

(odgovor članu lina24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   IN THE WOMB
2.9.2005 12:35:29   
lina24
hvala. grem čekirat.

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   IN THE WOMB
2.9.2005 13:00:58   
lina24
ah, ne netu ne najdem nič. poljskega ne razumem, madžarskega pa še manj. ankica, če boš zasledila, kdaj je oddaja, prosim sporoči.

hvala

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   IN THE WOMB
2.9.2005 13:10:16   
Katjusa
Ne vem ce se da kaj pogledat nazaj po starih forumih (se pred tem obnovljenim) je ena na forumu zanositev in ovulacija lepo napisala kje se da to najt na netu! Tak da si lahko tud dol potegnete dragac pa mam jast to na rac pa lahko kateri tud posljem na cd-ju Pa si ga pol se ve mal med seboj razposljete.... je pa kr zanimivo pogledat!

LP Katja

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   IN THE WOMB
2.9.2005 17:36:09   
lina24
o super, Katja. na internetu je zgolj kratek odlomek iz oddaje. skoraj nič. na tv-ju sta pa dve oddaji po eno uro. res bi te prosila, če bi mi poslala. pošljem ti prazne cd-je.

hvala ti.

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   IN THE WOMB
2.9.2005 17:36:19   
irena111
Pozdravljene.
Tud jaz si ze zlo dolgo hocem pogledat ta dokumentarec. Ce bo katera zvedla ob kolkih jutri bo, naj prosim javi

pa lep dan

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   IN THE WOMB
2.9.2005 17:37:38   
lina24
Irena, jutri tega ni na tv. in tud prihodnji teden ne. bom čekirala vsak vikend in javim.

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   IN THE WOMB
2.9.2005 18:44:24   
irena111
Tudi jaz javim ce kaj zvem

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   IN THE WOMB
3.9.2005 12:04:40   
mis
kako, ce je pa na netu na sporedu, da je danes ob 8h zvecer?????

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   IN THE WOMB
3.9.2005 12:12:31   
kofetek2010
tukaj na tem linku je kratek odlomek http://www.nationalgeographic.com/channel/highspeed/2005/03/ 20050323news.html?format=wm&vid=20050323IntheWomb.asf

tukaj pa je spored, in piše,da je danes ob 20h

8P In the Womb
In the Womb [TV-PG]
    Also airs: Sunday, September 4   
      Monday, September 5

10P In the Womb
In the Womb [TV-PG]
    Also airs: Monday, September 5   
      Saturday, September 10

12A In the Womb
In the Womb [TV-PG]
    Also airs: Monday, September 5   
      Saturday, September 10

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   IN THE WOMB
3.9.2005 12:15:51   
k1
glejte ja - zelo poučno!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   IN THE WOMB
3.9.2005 15:46:56   
Anonimen
Jana, to je verjetno spored za angleško verzijo NG?
Ker mi ne lovimo te, temveč srednjeevropsko verzijo, ki ima drugačen spored.

(odgovor članu lina24)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   IN THE WOMB
3.9.2005 15:55:56   
kofetek2010
eee, to pa ne vem

mislim, da imamo nizozemsko varianto NG, če se prav spomnim, poiščite z iskalnikom, ker je ta oddaja na NG že kar dolgo in smo jo nekatere že gledale prvi teden po prvomajskih praznikih

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   IN THE WOMB
3.9.2005 17:31:57   
Katjusa
Lina24 Poslji mi tvoj naslov na katjusa81@email.si pa ti posljem CD.

Lepo se mejte pa uzivajte Katja

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   IN THE WOMB
3.9.2005 17:46:40   
kati1
Katjusa

se lahko tudi jaz pridružim prošnji za CD (lahko ti pošljem   nov prazen CD kot plačilo??)   

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   IN THE WOMB
3.9.2005 18:34:00   
irena111
Joj zdaj pa sploh ne vem ce je al ni. Ce je mozno cd dobit bi tud jaz fuuulll lepo porosila.
prosim prosim

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   IN THE WOMB
3.9.2005 19:37:29   
KMALU
kaksna oddaja je to sploh?

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   IN THE WOMB
3.9.2005 20:47:21   
lina24
Oddaja prikazuje dojenčka v maternici. Razvoj od zanositve do poroda. Punce pravijo, da je super.

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   IN THE WOMB
4.9.2005 11:27:17   
Katjusa
Punce zdravo!

samo za vas sem poiskala en star post morem priznat da sem se kr precej namatrala, zato si srcno zelim da vam bi to kej pomagal, da bi si lahko filmcek dol potegnle k je kr precej velik naval ratal in vsem to poslat bi blo ze kr hudo....

Citiram:
Glede linka. Najprej rabite programcek ABC ki ga dobite tukaj: http://prdownloads.sourceforge.net/pingpong-abc/ABC-win32-v3 .0.1b.exe?use_mirror=puzzle in ga instalirate.
ko ste instalirali ABC kliknete na link od oddaje: http://www.mininova.org/get/40614 in kliknite odpri. potem se odpre program ABC in zacne downloadat.

Tistim k sme pa oblubla da posljem pa seveda posljem tak da brez skrbi ta teden boste dobile.... Ostale pa poskuste dol potegnt in more it.... ce je men slo

lepo se mejte uzivajte pa lep dan!

Katja

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   IN THE WOMB
4.9.2005 11:50:24   
kati1
super si Katjusa - bomo pobral dol

hvala

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   IN THE WOMB
5.9.2005 13:00:28   
lina24
Hojla,

uspelo mi je dobiti cd. Sem se dobila z Ankico v Lj. in sem si oddajo že ogledala. Dobra je. Tako da moram pisati Katjuši, da lahko kateri od vas pošlje CD, ker ga že imam. Draga Katjuša, vseeno hvala.

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......