enkratna -> RE: Magic Life-Turčija (7.3.2012 16:32:16)
|
Meni je moj turistični agent, ki je bil v vseh teh hotelih službeno (v Waterwold tudi dopustniško), je za te tri hotele napisal naslednje: o Magic life Belek se je odprl 2 leti nazaj ( hotel so obnovili, ker je bil to drug hotel! ), ima manjši amfiteater, mood sobe so zadaj in so zelo prostorne in »kičaste« ( beri: barvne, v otomanskem stilu! ) Glavna restavracija je v prvem ali drugem nadstropju, plaža je peščena/mivka. o Magic life Kiriš je na drugi strani – v predelu Kemra. Tudi to je bil prej drug hotel. Plaže so prodnate, ima pa 3 ločene plaže, manj bazenskih kompleksov in če letos pozimi niso naredili kakega tobogana, jih nima. Je pa možno iti iz hotela ven na kavo, drink itd o Magic life Waterworld je prav tako kot Belek blizu letališča, je največji in ima od omenjenih najdaljšo tradicijo in je – meni osebno – najboljši: imaš veliko različnih variant za rekreacijo, je zelen, lokalov ful, animacije, toboganov, plaža je dolga, široka, wellnes itd. Že sam sprehod z vozičkom po tekaški progi ti bo vzel po moje vsaj pol ure, pa je vseeno vse blizu :) Mi dva sva se na koncu odločila za Waterwold zaradi cene, čeprav sem si bolj želela Belek (organizirano varstvo od 12M dalje, če to slučajno komu kaj pomeni; bolj družinsko naravnano, po predhodni najavi dobiš posteljico, previjalno, kahlico...). Je pa kapaciteta Waterwolda dvakrat večja kot v Beleku, posledično torej tudi več folka - a vendar tudi raznolikost animacij, rekvizitov... pa da ne pozabimo megastični tobogan :)
|
|
|
|