Bauka
|
Čao, tudi jaz sem imela včeraj CTG, najin sonček ni bil tako živahen kot prejšnji teden , je pa baje vse ok . Ginekologinja mi je rekla, da je na krivulji videti kot en popadek , ampak še ni panike. V ponedeljek 7.11. imam spet CTG, PDP pa potem v petek . Imam pa tudi jaz ponoči cele projekte, da se spravim s postelje do wc-ja. Hvala Bogu, da sva naročila novo posteljo, ki bo 20 cm višja od te, ki jo imava sedaj, da mi ne bo treba vstajat, ampak bom samo dol stopila. Ena kolegica ima tako visoko posteljo (ne vem točno, mislim,da okoli 70 cm), pa pravi, da je super, sploh sedaj, ko ima poleg postelje še zibko . Včeraj mi je ena rekla, da ko se bo trebuh tako spustil, da bo med prsmi in trebuhom za eno dlan prostora, takrat bo pa kmalu . A se vsaki trebuh vidno spusti? Meni se zdi, da jaz to ves čas lahko naredim, namreč lahko si ošlatam začetek reber in "žličko" (mislim, da se tko reče). Drugače pa je tale moj otroček full živahen, se tako razteguje, da me kar malo boli... Ampak je prav lepo! Punce, uživajte še zadnje dneve "v enem kosu" in pobožajte svoje sončke! Bauka, PDP 11.11.
|