|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lupinica
2.9.2005 9:26:29   
rumena
Kakšno lupinico kupiti, ali tako, ki paše na voziček ali ne ? Tiste, ki imate izkušnje s tem prosim napišite mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lupinica
2.9.2005 9:27:54   
Anonimen
Mi smo imeli tako, ki ni pasala na vozek( vozek je bil druga znamka).

(odgovor članu rumena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   lupinica
2.9.2005 9:52:20   
Anonimen
Tuzdi mi smo imeli takao, ki se ni pritrdila na voziček, sem jo pa potrebi kar lepo notri postavila, saj je bila čisto v redu zasidrana med naslonom in tistim varovalom spredaj.
Če zdaj pomislim, je bila naša lupinica (Maxi Cosi), ki je menda med večjimi, kar kmalu premajhna. Sicer je naš bil rojen marca, kar pomeni, da je bil pri sedmih mesecih, torej oktobra, ko smo ga dali v večji avtosedež, še v lažjih oblačilih. Če je otrok star nekaj mesece pozimi, pa ima na sebi še kombinezon, potem je lupinica še prej prmajhna. Takrat je pa otrok lahko še malo majhen za v avtosedež.
Torej, na kratko - glejte tudi na to, da bo dovolj velika.

(odgovor članu rumena)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   lupinica
2.9.2005 11:42:27   
urška
Živjo,
imam en predlog. v celovcu dobiš voziček hauck shopper 6 + lupinici, ki se da montirat na voz za prbl. 100 evrov. jaz sem imela ta komplet in je res fino. voziček je lahek in lep, lupinica pa tudi. se pa strinjam s komentarjem zgoraj. lohk je hitro premajhna, po drugi strani je pa priročna (saj meni). u glavnem če želiš več info s tistim vozičkom mi javi. drugače ga pa lahko vidiš "v živo" arielu sam cene niso primerljive.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   lupinica
2.9.2005 13:00:28   
Tatiana
Tudi jaz te dni kupujem vozicek in lupinico in sem se o tem ze precej pozaminala. Meni je na prvem mestu varnost, zato sem najprej pogledala teste varnosti lupinic, ki jih vsako leto objavi AMZS. Med najbolj varnimi lupinicami je Maxi Cosi Cabrio. Ta lupinica se lahko namesti na vozicke Quinny ali Maxi Cosi (to sta hcerinski podjetji). Zelo varna je tudi lupinica Romer baby plus, vendar ta ne ustreza nobenemu vozicku. Lupinic od PP pa zal ni na teh testih in tudi na pogled mi delujejo manj varne, tako da ce se bomo slucanjo odlocili za vozicek PP, bomo kupili lupinico Romer, ki sicer ne ustreza temu vozicku. Zaenkrat sem najbolj navdusena na Quinny Speedy in lupinico Maxi Cosi Cabrio.
Upam, da odlocitev ne bo pretezka.
Lepo nosecnost se naprej,
Tatiana

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   lupinica
2.9.2005 17:24:46   
rumena
Saj voziček že imam, ampak premišljujem ali mora res pasati na voziček, ali je sploh velikokrat uporabna kombinacija . Tudi jaz bi kupila Romer lupinico, ki pa ne paše na moj voziček, zato sprašujem o uporabnosti .

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   lupinica
2.9.2005 17:25:54   
rumena
A je več velikosti lupinic ?

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

sveče
Lelly28 RR

ali namesto klasičnih sveč zaradi varovanja okolja na grobove odneset_e lesene sveče, doma porisane kamne in podobno?

da (18%)

ne (53%)

ne, bom pa to spremenil/a v prihodnje (29%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!