Pajaca -> Začinjena hrana in poslavljanje (4.9.2005 9:49:56)
|
Mislim, da se vrtec ne bo prilagajal če pač ti želiš manj sladko oz manj slano. Konec koncev dobijo večinoma hrano iz centralne kuhinje in jim je čisto vseeno. Upoštevajo le, če ima otrok predpisano dieto.
Pri nas so imeli ful ogabno sladek čaj, so še vzgojiteljice rekle, da je presladek a da nimajo kaj storiti, ker jim kljub opozorilu takega pošiljajo, pa sem jim rekla, naj ji dajejo kar navadno vodo.
Hrana pa.... naša itak nikoli ni marala nezačinjene hrane, tako da si ne znam predstavljati, da ji da nekdo neslano juho ali krompir, po moje bi vse ven zmetala.
Aja poslavljanje, jaz vedno rečem adijo, včasih me še sliši ne, včasih nazaj pomaha.... nisem pa za neko pretirano poslavljanje in objemanje in kaj vem da narediš cel cirkus. Aja je pa res da jaz nisem z njo nič ostajala v vrtcu, sem jo le nesla tja in vprašala kdaj pridem ponjo, se mi je zdelo, da je bolje da jo kar vržem not, pa naj se same ukvarjajo z njo.... tako da te dileme a pustit otroka ki se igra al ga motit s poslavljanjem ni bilo. Se mi je zdelo to edino pravilno... pustiš ga tam, pa se hitro navadi. Tako da je uvajanje trajalo le en teden.
|
|
|
|