Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iščem idejo, kako zapreti svetlobne jaške 4.3.2012 19:12:48
|
|
|
|
MioBambino
|
Še dodam- svetlobni jašek v našem primeru je namenjen le svetlobi, ne prezračevanju.
|
|
|
|
RE: Iščem idejo, kako zapreti svetlobne jaške 15.3.2012 10:49:36
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Pri steklarjih povprašaj za ''pohodno steklo''. Nekaj takega: http://www.steklarstvo-kresal.com/izdelki/pohodna-stekla-stopnice/?go=8 Poceni pa najbrž ne bo.
< Sporočilo je popravil Vijoličarka -- 15.3.2012 10:50:59 >
|
|
RE: Iščem idejo, kako zapreti svetlobne jaške 15.3.2012 11:17:14
|
|
|
|
petea
|
MIoBambino, glede na to, da pridobita veliko uporabno površino, verjetno naložba ni tako draga; uporabnost takšne površine pa odtehta trenutni vložek steklo ne bo moglo biti v enem kosu, prav tako bo moralo biti ustrezno podprto s kakšnimi nosilci oz. okvirji in tesnjeno na stikih pohodno steklo je sestavljeno iz vsaj dveh plasti stekla in vmesnega lepila glede na to, da so spodaj 'gledalci', je dobro, da ima steklo vzorec - pike, luknje ipd., da se ne vidi vse gor, dol pa se še vedno prepušča dovolj svetlobe in sončnih žarkov
|
|
|
|
RE: Iščem idejo, kako zapreti svetlobne jaške 16.3.2012 14:38:09
|
|
|
|
Hope2
|
Velika površina za svetlobni jašek. Jaz bi se najprej vprašala, kaj imajo sosedje spodaj- dnevno, sobo, kabinet, špajzo, garažo... in koliko dejansko rabijo svetlobe. Npr mi smo imeli 2 prostora-sobi, ki sta bila izključno osvetljeni s svetlobnim jaškom. Eno je bil fitnes in eno kurilnica. Jašek pa je bil zgoraj le 30_x_100cm velik, okna spodaj pa normalnih domenzij in je v sobah bilo čez dan čist dovolj svetlobe- luči nismo rabili, res pa je, da v teh sobah ne rabiš neke hude svetlobe. Če sosedje ne rabijo neke hude svetlobe, bi se mogoče lahko kaj dogovorili, da bi kak del kjer bo miza vseeno v lesu. Zunaj se stekla takoj poškodujejo, kamenčki, pesek, mize, stoli, čevlji.... naredijo praske- tudi na pohodnem. Da ne govorimo kako se svinjarija pozna
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.