curly -> RE: II pričakujemo aprila (3.4.2012 17:04:26)
|
Hej hej. Hvala, punce, ker mislite ne mene! [sm=smiley31.gif] Nimam najboljših novičk, ker en folikel ni zrastu NIČ, drugi pa za 3mm, kar pomeni, da je velik 11mm in je še zdaleč premali (mora biti okoli 20), da bi kaj delali. Endometrij je 7,5mm, kar pa ni tako slabo (za stopko menda mora biti 8mm). Malo sem že vrgla puško v koruzo, ampak v ambulanti pa še niso obupali nad mano [sm=smiley36.gif], imam v petek ob 10.00 spet UZ, tako da upam, da moj folikelček zraste in da pridemo vsaj do postopka pa tudi če je treba počakati še kakšen teden ali dva. [sm=zmeden2.gif] Sama sebi se čudim, da nisem slabe volje - očitno sem se malo sprijaznila in tako je tudi najboljše. Aja, to pa še ne pomeni, da sem obupala - upanje itak umre zadnje! [sm=smiley1.gif] Pa ve, kako ste kaj? Jaz čakam, da štrumfek sporoči lepo novičko! [sm=bravo.gif] Oreh, jaz sem samo 1x kupila O teste in sem jih porabila vseh 5 v enem ciklusu in ugani kaj - niso mi ničesar pokazali![sm=zmeden.gif] Mogoče, da ravno tisti ciklus ni bilo O. [sm=smiley13.gif] Sa.je, upam, da res ne boš potrebovala teh testkov, ampak tistega drugega, ki bo pokazal [sm=rozacrtici.gif]! [sm=smiley36.gif] DAJMO, PUNCE, KJE SO PLUSKI!? JAZ MOČNO NAVIJAM ZA ROZIKO!!!
|
|
|
|