rozi55 -> RE: II pričakujemo aprila (26.3.2012 10:24:26)
|
srečki fuuuuul [sm=smiley31.gif] Pišuka no [sm=smiley19.gif] Za tabo je grozljiva izkušnja, vzemi si čas za žalovanje, sestavi se, posvečajta se drug drugemu, ko pa bosta ready, pa naj hitro rata in gre srečno do konca. Pa hvala, da si naša navijačica! Lorna4 , tudi tebi objemček za izgubo pikice. Ne morem verjet, koliko nas je, ki smo izgubile pikice [sm=smiley13.gif] Zdaj pa naj bo vse kot mora bit, srečno. Silva, res je cajt, da se poberemo [sm=smiley36.gif] Dobro izkoristita O, da boš šla maja lepo na pregled in videla srčka in sploh ne bo potrebe po špikanju. Moja bi tudi morala biti zdaj 1x, v soboto me je ful jajčnik bolel, mogoče je bilo to to, radi se imamo kadar nama paše, sem kar na izi in sede. Ko se bo vse pokloplo bo že uspelo. Witch, super za prijateljico, zdaj pa hitro za njo, da bosta skupaj vozičkali. Štrumfek, a še boli? ela008, smrk za marec, naj bo april juhuhu [sm=smiley1.gif] Drugače so pa v 4 dneh rodili 2 prijateljici in 2 znanki [sm=bravo.gif] Sem pa tudi pomislila, kolk mi je fajn, da lahko okrog šibam, da me ne bolijo šivi in maternica in mi ni treba kar naprej dojit [sm=jezicek.gif] Evo svoje sem oddelala, zdaj grem pa spat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|