Sisley -> RE: II pričakujemo aprila (17.4.2012 19:03:00)
|
Alfi čestitke [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] srečno ter predvsem zdravo nosečnost! Monsy, [sm=hudicek1.gif] še vedno ni tko da je še UPANJE [sm=smiley1.gif] Curly, ja sj se tolažim s tem, da eden pa aktiven pa je že dovolj za oploditev.. samo to čakanje, da sploh prideš do umetne.. joj, že to me zamori, ker si mislim kako težko mora biti to. Oreh, ja pri mojmu je bil 1. boljši spermiogram- cicer slab, sm zdj je bil pa porazen.. Ampak no, enkrat se bodo že zbudil te plavalčki upam [sm=smiley1.gif] itak jih boš pa ti začela preprodajat [sm=jezicek.gif] hihihih [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] LS, mogoče pa je ugnezditvena bla.. sj veš, upanje umre zadnje [sm=smiley1.gif] Tko je treba res razmišljat, jz se še učim tega... Ja no ja.. drugače pa.. danes bi mogla pridt ta moja tečka.. ker je 14 dni od ovulacije, 28 dan ciklusa.. pa je kr ni.. sem pa delala teste in niso nič vzpodbudnega pokazali.. tko da.. No upam na jutrišnji jutranji urin.. če bo slučajno kj bolj "koncentriran".. Punce, še dobro da ste tukaj, da lahko skupaj UPAMO in prestajamo te "trenutke znakcev, psihiranja, spodbujanja, navdušenja,..".. Jaz pa upam na veliko [sm=rozacrtici.gif] v tem aprilu kar ga je še.. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|