Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova 8.3.2012 15:08:10
|
|
|
|
Kristi_30
|
Oj, po moje nas je veliko, ki dajemo to mleko pri nedokazani alergiji na kravje mleko. Mi nismo meli izpuščajev, pač pa težave s prebavo, imamo gerb ... težave pri alergijah so pač lahko različne. Enako smo na dieti, čeprav so bili testi negativni. Lažje je to storiti zdaj, kot potem, ko je otrok večji in so težave lahko hujše. Sicer pa testi pač niso zanesljivi pri tako majhnih - lahko le potrdijo alergijo, izključiti pa je ne morejo. Mi drugače dajemo Aptamil ADC. Alernove ni hotela piti pa pika.
|
|
|
|
RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova 10.3.2012 9:01:59
|
|
|
|
mojcakk
|
zdravo..mi mamo isti "problem"..hranimo se z allernovo,ker je naš mali brual v loku(preobremenitev želodčka,ker smo ga morali hranit na 2 uri),in smo pristali v bolnici,tam so mu vmes zamenjali mleko-sum na alergijo na KM,in predlagali,da ga hranimo z allernovo.trikrat so mu delali teste na alergijo,ki pa so bili trikrat negativni,ampak,ker oni menijo,da je imel še preobčutljivo črevesje,ga sedaj hranimo z allernovo..na ZZZS so nam odobrili 30 škatl allernove za obdobje 3 mesece(zavarovalnica plača polovico),sedaj jih imamo še 5,ne vem pa,kako bo,ko bo še to mleko pošlo(ali bojo podaljšali,ali ne),ker je to mleko nenormalno drago..
|
|
|
|
RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova 10.3.2012 9:44:30
|
|
|
|
Kristi_30
|
mojcakk - kolko je pa star zdaj? Ja, drago mleko je. Aptamil je ene 15 evrov škatla. Mi dobimo financirano polovico. Vmes nam je zamnjkalo mleka, sem klicala in dobila novi recept za naprej. Zdaj mamo kontrolo, pa bomo vidli kako bo. Upam, da podaljšajo, če ga moramo še dajati. Res je, da alerfija ni dokazana, imamo pa potrjen gerb (bolezen), tako da moramo videti, kaj bodo rekli. Dajete že kaj drugega za jesti? Iščem kakšne piškote ipd., da bi ji dala poleg sadja popoldne. Za kakšno idejo, hvala. Naša je sicer stara šest mesecev.
|
|
|
|
RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova 10.3.2012 20:04:08
|
|
|
|
mojcakk
|
28.3. bo star 5 mesecev..kam si pa klicala to,da so podaljšali?ne vem,a bi,ker nismo meli nič dokazanega..kontrolo v lj mamo pa šele 12.4.
|
|
|
|
RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova 10.3.2012 20:13:15
|
|
|
|
julijka11
|
sem videla v Baby centru, da imajo veliko izbiro piškotov za alergike
|
|
|
|
RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova 10.3.2012 20:14:44
|
|
|
|
Kristi_30
|
Aham. Ja, klicala sem na gastro, ker pač mora otrokov zdravnik dati potrdilo. Odvisno najbrž. Kaj pa vem - jaz bi sigurno poskusila. Poklicala sem na oddelek, sestre so rekle naj kličem zdravnico. Je nisem dobila, tako da sem spet klicala ... pa so mi pomagale in sem dobila recept. Res šparajo na takem mestu, da ne vem, no.
|
|
|
|
RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova 10.3.2012 20:31:46
|
|
|
|
Kristi_30
|
julijka11 - hvala. Bom še tam pogledala. Rabim kaj brez mleka in jajc, pa je težko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?