kje dobiti baterijo za electroluxov ergorapido sesalec? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


TomTaylor -> kje dobiti baterijo za electroluxov ergorapido sesalec? (3.3.2012 9:47:11)

Imamo to baterijsko sesalno metlo od Elektroluxa (naj mimogrede pripomnem, da absolutno odsvetujem nakup, pa naj izgleda še tako fensišmensi), baterija je čist fuč...Na netu ne najdem nobenega ponudnika baterij/akumulatorjev...A moram res ga peljat na servis in tam pustiti za novo metlo denarja?...Če katera kaj več ve, prosim, naj me usmeri. Hvala.




Colt -> RE: kje dobiti baterijo za electroluxov ergorapido sesalec? (3.3.2012 14:16:58)

Predlagam da preštudiraš zakone o varstvu potrošnikov [sm=smiley1.gif]




Anja25 -> RE: kje dobiti baterijo za electroluxov ergorapido sesalec? (3.3.2012 21:25:15)

Se strinjam, da so ti sesalci en drek vredni. Jaz ga imam tudi in tudi ni vreden svojega denarja. Meni je še v garanciji baterija čisto ošvohnela in sem ga nesla na servis in so mi po čudežu zamenjali cel sesalec. Drugače mi je pa serviser povedal, da za ta sesalec sploh ne obstajajo nadomestne baterije, ampak moraš kupiti nov zgornji del ročnega sesalca. Upam, da me razumeš kaj hočem povedat. To je tisti del, ki ga vzameš dol, ki ti služi kot ročni sesalec in ki ga odpreš, ko ga čistiš. No tisti del če razumeš moraš kupiti nov.

Sem zakomplicirala ane? LP




Anja25 -> RE: kje dobiti baterijo za electroluxov ergorapido sesalec? (3.3.2012 21:27:35)

Ja res sem čudno napisala. No to je tisti del malega sesalca, kjer se nahaja motor in baterija. Aja pa še to servis je samo v ljubljani na Viču in prav neumen delovni čas imajo in moraš dvakrat osebno tja. Prvič, da naročiš, drugič pa zadevo dvigneš in mastno plačaš.

LP




Stran: [1]