Alfabeta -> RE: Vrtec problem (2.3.2012 16:24:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaaja Prosim Vas za mnenje, predvsem koga iz pravnih vrst, vrst vrtca in vseh ostalih. Imam otroka, ki je v vrtcu. Trenutno mu ven udarja malo jeze, malo trme, nič pretiranega. Ali si vzgojiteljici lahko dovolita pisati po forumih o težavah MOJEGA otroka? Ali niso najprej starši in potem kaj drugega? O vsem sta bili obveščeni in vedno, ko se vpraša kako je, je otrok super. Kje so moje pravice? Mene sta šokirali. Kaj bi naredili vi? Vsem hvala za mnenje Jezna mama Veš kaj meni ne gre skupaj v tej tvoji zgodbi? Po eni strani praviš, da otroku samo trma ven tolče in da je vse ok ko vprašaš. Kaj je po tem težava? Mislim kako ti veš, da je nekaj težava (omenjena na forumu) če nisi 8 ur zraven? Mislim, meni sploh ni jasno kako si ti prišla do tega. Druga stvar pa je, da je zelo malo možnosti, da sta kot prvo, sploh ti dve (kako dve? A obe skupaj pišeta) ravno vaši vzgojiteljici, kot drugo, a sta se podpisali da si ju tako hitro našla, kot tretje, ziher tudi če bi bilo to vse res, da sta oni in vaša "težava" si jo prepoznala samo ti in ziher ne še kdo drug. Sicer pa mene ne bi prav nič motilo, če bi o mojem otroku na forumu pod **** imenom iskala rešitev, ker ipak vsega znanja tega sveta še nimajo in otroci prihajajo z različnimi težavami in dejanji. Dokler ne napiše točno poimensko.
|
|
|
|