mancka -> RE: link/i za ustvarjalne (1.3.2012 12:03:39)
|
Jaz sem tudi popolni samouk na šivalnem stroju. Zdaj že znam sešiti otroško trenirko - spodnji del. Kroj si kar prerišem iz enih kupljenih hlač. Sebi sem tudi sešila nosečniške hlače po kroju iz Burde. Pa sedežno sem morala celo šivati, ko sem jo pretapicirala. Ampak jaz sem res tak človek, ki se loti vsega. Ne vem, če je bilo že kje omenjeno, sama sem se dosti stvari naučila na youtubu - noter napišeš how to..pa pol recimo sešiti hlače, polagati keramične ploščice itd. Tudi kako se s fontantom za dekoriranje tort dela..to je tudi iz youtuba, tam imaš res lepe posnetke in se vse da naučiti, le čas in voljo rabiš. Dobra stran je tudi bosch do it your self, v slovenščini, tam recimo imaš točno napisano podrobno kako se naredi doma postelja, zraven so tudi slike ali posnetki, v bistvu ogromno idej, čisto odvisno kaj si želite delati. Jaz sem pač človek, ki se hoče kar vsega skoraj naučiti, zaenkrat mi je uspelo, da znam šivati, polagati ploščice, spray art tehniko slikanja sem se tudi naučila, izdelujem pohištvo pa še kaj bi se seveda našlo...večino stvari sem se naučila sama, ogromno sem spraševala že izkušene ljudi, prebrala na netu. Tako, da veliko uspeha pri ustvarjanju, vse se da, če se hoče!
|
|
|
|