Teče iz hladilnika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

poliloni -> Teče iz hladilnika (29.2.2012 19:26:01)

Včeraj zvečer se je izpod hladilnika pojavila manjša rjava lužica, ki pa se je zjutraj ponovila? Se komu sanja kaj bi to lahko bilo?
Sicer hladilnik dela normalno (zaenkrat) že pet let.

Je imel kdo že podobno situacijo?

Hvala!

MC09 -> RE: Teče iz hladilnika (29.2.2012 21:55:03)

Na notranji strani na steni je ena luknjica, ki se je mogoče zadelala, to se nam občasno zgodi in se pod predalom za sadje nabere malo vode, takrat jo s kako palčko malo požokam (odprem). Če je to vzrok poizkusi.

lp

pomar*ANČA* -> RE: Teče iz hladilnika (1.3.2012 8:18:58)

IZVIRNO SPOROČILO: MC09

Na notranji strani na steni je ena luknjica, ki se je mogoče zadelala, to se nam občasno zgodi in se pod predalom za sadje nabere malo vode, takrat jo s kako palčko malo požokam (odprem). Če je to vzrok poizkusi.

lp

to se pa jaz poskusila in je uspelo!! hvala, sem bila prepricana da je odsluzil svoje...

nina166 -> RE: Teče iz hladilnika (1.3.2012 11:13:06)

Mi smo pa zato klicali serviserja. In smo izpadli tapravi bedaki, ko nam je pokazal, da se samo s palčko malo pritisne v tisto luknjo in je vredu. No zdaj pa vemo [sm=smiley36.gif]

poliloni -> RE: Teče iz hladilnika (1.3.2012 16:17:03)

O super... Bom probala in upam, da je to to. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hvaaaaalaaaa!

MC09 -> RE: Teče iz hladilnika (13.3.2012 11:28:06)

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

IZVIRNO SPOROČILO: MC09

lp

to se pa jaz poskusila in je uspelo!! hvala, sem bila prepricana da je odsluzil svoje...

Sem tukaj na forumu prebrala ta nasvet [sm=smiley14.gif]

Stran: [1]