Dokladi in vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

NEA_TEJA -> Dokladi in vrtec (28.2.2012 13:00:51)

Dejte mi povedat tiste ko ste dobile odločbe .Meni so upoštevali prihodke za leto 2010 (plače preživnine in starševski dodatek ) in za leto 2012 (mojo porodniško in preživnino za celo leto oz porodniško do julija)A so vam tudi?????

amyZ -> RE: DOKLADI IN VRTEC (28.2.2012 13:05:47)

Po zakonu se upoštevajo podatki za preteklo koledarsko leto, če se pravica uveljavlja v januarju, februarju ali marcu pa se upošteavjo dohodki iz predpreteklega leta. Poleg tega se, če so slučajno v tem letu pred uveljavljanjem pravice kakšni novi dohodki se tudi ti upoštevajo preračunani na celotno koledarsko leto, če jih ni več pa so bili, pa se ne upoštevajo (recimo da je bila plača pa je zdaj ni več, pa se potem naj ne bi upoštevala).
Toliko ti znam jaz povedati, bodo pa še punce povedale iz lastnih izkušenj.

NEA_TEJA -> RE: DOKLADI IN VRTEC (28.2.2012 13:10:27)

Sam sej mi ne morjo upoštevati plače in preživnine za letošnje celotno leto če jo sploh še nism dobila.Al kako ????Jest sem vložila decembra not vse sedaj februarja je pa pršla sprememba in se je en otrok izbrisal ven.To je vse

Anonimen -> RE: DOKLADI IN VRTEC (28.2.2012 13:21:40)

Jaz sem imela eno leto tako "štorio": so mi upoštevali za preteklo leto štipendijo, in potem za tekoče leto plačo ... sem šla tja in vprašala kako to? Torej zakaj mi upoštevajo prihodke iz 2h let ... pa je potem rekla, da so se zmotili in mi je upoštevala le plačo. Pojdi tja in vprašaj.

liliana -> RE: DOKLADI IN VRTEC (28.2.2012 14:07:47)

Idi na CSD in naj ti obrazložijo zakaj.....precej napak se pojavlja v teh novih odločbah, ker dohodki niso pravilno upoštevani......

Sonček in poletje -> RE: DOKLADI IN VRTEC (29.2.2012 12:24:04)

Jaz bi tudi šla na CSD, odkar imajo nov program imajo pa sploh težave. Meni so 2x narobe izračunali porodniško nadomestilo.

Stran: [1]