Pajama -> RE: NS v Mariboru (3.3.2012 19:48:53)
|
Princess13: Pravkar s pregleda pri njej! SUPER JE!!! meni so sicer takoj dali datum (v 13. tednu), a me je 3 dni kasneje klical nek gospod, ki mi ga je še enkrat povedal. Najprej se mi je zdelo hecno, a zgleda, da preverijo kako je s termini...itd. Seveda je partner zraven! zunaj ima celo mičkine mizice - najverjetneje za tiste, ki s seboj pripeljejo otroke... S seboj imej dvd R-, nama je danes naredila 12 minut posnetka, a bi verjetno več, če bi prej povedala, da ga imam. Tako, da takoj povej, da imaš dvd s seboj, ker ona potem kar med pregledom vse snema [sm=smiley1.gif]. je pa rekla, da ona dvd-jev nima. ne vem, mogoče sem narobe razumela. Jaz sem zdaj doma že ene 5x gledala svojega [sm=duda.gif] kako se premetava!!!! Pregled stane 60€. Snemanja ni računala. Sam pregled pa je trajal nekje 25 min. Res se je potrudila in NS in posamezne dele merila večkrat. Nikamor se ji ni mudilo. Odgovorila je na vsa vprašanja - in moj jih je imel veliko (celo taka butasta, ker si ded seveda ni nič prej prebral!!!)[sm=smiley1.gif]. Potem je lepo natisnila rezultate, povedala kako je z dvojnim hormonskim testom in nama izročila dvd. In sva šla obrožena s filmčkom k staršem oznanit veselo novico. je bilo res hecno, ko sva rekla, da imava en krajši filmček za pokazat. Nihče ni pomislil, da bodo videli bodočega vnučka [sm=bravo.gif]. Res luštkano! Če ne veš točno, kje ima prostore mi piši na ZS! Sicer je na gregorčičevi, a je vhod zadaj iz dvorišča. Upam, da sem kaj pomagala!!! In nič bit živčna - samo UŽIVAJTA ob pogledu na malo bibo [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|