posteljica ali košara (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

popek24 -> posteljica ali košara (1.9.2005 23:00:49)

hojla!

Imam eno vprašanje s katerim se ukvarjam že nekaj časa, pa bi bilo res najbolje da vprašam vas.
Za nas mali narascaj smo priskrbeli posteljico z jogijem, vendar pa vsi nekaj govorijo o nekih košarah. Zdaj ne vem ali že od začetka otrok lahko spi v posteljici ali je potrebno imeti tudi košaro. Kot drugo pa mi ni jasno kakšna košara naj bi bila. Pletena? Iz blaga? Kje bo spal vaš otrok prve dni?

hvala za vsak nasvet posebej, lep pozdrav

Anonimen -> posteljica ali košara (1.9.2005 23:34:07)

Komot spi v posteljici Mogoce mu jo samo oblozis s kakimi odejami, povstri itd., da mu jo ''zmanjasas'' in se tako pocuti bolj varnega

Lp, Riba

Annny -> posteljica ali košara (2.9.2005 0:07:53)

Naša je košaro dobesedno sovražila in je do 6 meseca spala kar pri nama v zakonski postelji, potem pa sva jo brez težav prestavila v lastno sobico v kinderpet.
lp

k1 -> posteljica ali košara (2.9.2005 5:38:33)

naša od začetka v posteljici - kolegica je imela na začetku košaro - prve 3 mesece, pol pa ji je samo gužvo delala v stanovanju. čas tako hitro beži, da sploh ne boš uspela pogrešati košare

Anonimen -> posteljica ali košara (2.9.2005 7:36:15)

Jaz sem imela posteljico, ki je bila fiksna. Ker pri 4.5. mesecih je bil zelo aktiven in takrat, če bi imela košaro...ne bi bilo dobro.
Jaz sem za posteljo, ker jo lahko imaš dolgoooooo.

SaaS -> posteljica ali košara (2.9.2005 8:17:58)

Mislim, da ne rabiš košare. Otrok lahko že od začetka spi v posteljici. Midva sva dobila zibelko od nečakov in sva jo uporabljala 6m, kar je že zelo veliko. Če bi mogla kupit kaj za teh nekaj mesecev, ne bi. Bi pač spal v posteljici. Saj na dopustu ni imel drugega kot prenosno posteljico 60x120, pa se ni nič pritoževal..

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.9.2005 9:07:09)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

popek24 -> posteljica ali košara (2.9.2005 20:14:27)

hvala drage punce za odgovore!

Zdaj vse jasno.
papa

Stran: [1]