Pica s piščancem? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

naja17 -> Pica s piščancem? (27.2.2012 13:24:26)

Je katera že delala?

Jaz sem mislila zmešat s pelati, pa pol čez sir, samo ne vem al nej prej popečem koščke piščančka, al kar direktno dam[sm=zmeden.gif]

PinaNina -> RE: Pica s piščancem? (27.2.2012 13:30:12)

Jaz bi jih mal popekla in začilna, pol pa na pizzo gor in v pečico.....pa dober tek !

Ekaz -> RE: Pica s piščancem? (28.2.2012 17:19:27)

Ravno zadnjič sem ujela na televiziji: imel je piščančje meso. Videti je bilo kot prsa in to morda celo pokuhana ali malo popečena. Na testo je najprej dal pelate, potem je natrgal piščančje meso, rdeč fižol, koruza, rdeča čebulica, zelena paprika in nariban sir. Videt je bilo božansko.

Anonimen -> RE: Pica s piščancem? (28.2.2012 21:44:57)

Jaz sem piščančjo pico naročala v eni piceriji tu zraven ... božanska ... testo, gor pa pelati, sir, rukola, zelena paprika, koščki popečenega piščanca in načo sir ... bomba [sm=smiley1.gif]
Ja piščanec je pa definitivno treba prej popečt, ker tistih par minut v pečici ni dovolj, da bi se koščki zapekli.

naja17 -> RE: Pica s piščancem? (29.2.2012 10:18:06)

No, pica piščanček je bila v bistvu za 1.RD sina in valda mu nisem hotla dat šunke, tko da tud nacho in čebula ni prišla v poštev, zelenjavo mu pa tak vsak dan turam, ma je mel RD, pa je dobil sam pišče gor, mu je blo dobro, sem pa prej podušila, pa mal še z pelati, pol pa na testo in čez sir....

Hope2 -> RE: Pica s piščancem? (29.2.2012 12:44:25)

Za piščanca vedno velja pravilo, bolje preveč kot premalo pečen. Torej nikoli se spraševat, raje speči 2x[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]