sesalec galaxy (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

anča banča -> sesalec galaxy (27.2.2012 9:27:09)

ker nikoli ne bom našparala ra rombo, sem se odločila, da kupim pač cenejšo varjanto- robotka galaxy.

zanima me tiste ki ga imate:
- zakaj ste se odločila zanj, če vam je ok ali vam je žal,
- koliko cm praga prestopi (ker nekje berem da 1,5 drugje 2 ali več...),
- ali posesa tudi tepih z ščetinami
- se rad kam zagozdi
- kako se obnese krpa ki briše prah
- se radi kvarijo
- kakšna je razlika med rdečim, črnim in srebrnim

razumem da je romba boljši, ampak je tudi cena višja, za moj žep previsoka, dovolj pa imam, da vsak dan vlečem težek sesalec, ki mi najprej butne goro prahu ko ga zalaufam:)

urška -> RE: sesalec galaxy (27.2.2012 14:30:38)

kakšna pa je cena galaxyja?

Daschi -> RE: sesalec galaxy (27.2.2012 14:34:49)

Jaz pa sploh ne vidim potrebe po takšnemu sesalcu.
Saj mogoče je to tako, kot s pomivalnim in sušilnim strojem. Dokler nimaš, ne pogrešaš, potem pa ne moreš brez. [sm=smiley36.gif]

No, tiste, ki imate ta sesalec al pa rombo, a je res tako zelo fajn?
Ker jaz sem slišala, da potem je treba imet pa stole pri kuhinjski mizi skoz dvignjene na mizo in take fore.

Nika v službi -> RE: sesalec galaxy (27.2.2012 14:41:07)

Tašča ima Roombo in sem si jo nekajkrat izposodila. Navdušena!

Je pa moje osebno mnenje tako, da se ti tak sesalnik splača predvsem tam, kjer so večje površine, pa fino je, da mu čim več ovir umakneš. Saj jih lepo obide, ampak se zamudi tam okrog, zato jaz stole in ostalo brkljarijo raje umaknem.

Roomba je vsekakor na mojem nakupovalnem spisku ob prvi priložnosti. Pa nobene potrebe ni, da kupiš super truper varianto (tašča sicer ima tako - 581-tko), po moje že osnovna (531) povsem zadostuje. Model 531 je okoli 350, galaxy pa se giblje okoli 200€, kolikor vem.

urška -> RE: sesalec galaxy (27.2.2012 18:56:17)

Jaz bi vseeno raje kupila roombo. sej se jo da najbrz kje dobit tudi na obroke. ali pa za svoj rojstni dan poves sorodnikom da varcujes za roombo in da bi bila najbolj vesela, ce ti lahko financno pomagajo pri tem.

pikica* -> RE: sesalec galaxy (28.2.2012 11:30:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Eden najboljših nakupov. Meni je Roomba super, da je vsak dan, ko pridem domov, stanovanje posesano. Posledično je tudi precej manj prahu v prostoru. Stole pa damo na mizo, preden gremo od doma (pa še to samo otroška dva, ker se zna pri njih nataknit). In še ena prednost - po tleh ni nobene navlake (vsi pridno pospravljamo za seboj).
Se pa splača na idealo.de pogledat, ker zna bit tam precej cenejša.

3jeMi -> RE: sesalec galaxy (28.2.2012 12:24:06)

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Eden najboljših nakupov. Meni je Roomba super, da je vsak dan, ko pridem domov, stanovanje posesano. Posledično je tudi precej manj prahu v prostoru. Stole pa damo na mizo, preden gremo od doma (pa še to samo otroška dva, ker se zna pri njih nataknit). In še ena prednost - po tleh ni nobene navlake (vsi pridno pospravljamo za seboj).
Se pa splača na idealo.de pogledat, ker zna bit tam precej cenejša.

tako je tudi pri nas... čeprav mi jo imamo naštimano 2x na teden, takrat vse ornk pospravimo... posesa pa svašta, pri nas se je enkrat kar pošteno "najedla" Smartisov... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
... moj mož jo je kupil pri Majdiču v Celovcu (preko neta), mislim, da je bila vsaj 100 eurov ceneje kot pri nas...

anča banča -> RE: sesalec galaxy (14.3.2012 8:13:46)

sem se kar odločila za galaxy ampak bom vzela rabljenega. moja mami in sestra imata rombo, vem, je zakon. mi smo v fazi renoviranja, vse je prašno tako da mi je malce škoda kupiti rombo, bo pa ziher naslednji....

arsha -> RE: sesalec galaxy (15.3.2012 19:47:23)

Ančabanča,
povej če si z Galaxy zadovoljna? Morda jo nabavim tašči za rojstni dan.

Ali pa Hooverjevega robotskega čistilca? Ga ima katera?

Sicer imamo mi Roombo pet. Kupila sem rabljeno preko Bolhe za 300E pred enim letom. Sem zelo zadovoljna, ker več po stanovanju ne ležijo kosmi mačjih dlak in pesek z mačjega wcja. V kuhinji nam redno posesa vse drobtine, ki jih malčki vržejo na tla. Kljub vsemu 1x na teden še ornk posesamo in pomijemo - predvsem zaradi kobacajčkov, sicer bi ob Roombi lahko 1x mesečno se mi zdi. 1x mesečno je pa itak treba tudi njene krtačke in stike sčistiti, ker se not vse živo nabere.

urška -> RE: sesalec galaxy (16.3.2012 6:14:02)

Hooverja je lani poleti dobila prijateljica. In pred enem mesecem ga je ze morala dat na servis. Popravljen se ni ker se na rezervne dele caka tudi sest tednov. Kaj tocno pa je narobe pa ne vem. Rekla je, da je zacel ropotat.

arsha -> RE: sesalec galaxy (19.3.2012 11:12:51)

Hmmm,
to ni prav fajn novica.

Kaj pa tega kdo pozna? SENCOR SVC 9020 RD

Stran: [1]