Boleč vrat (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

muco -> Boleč vrat (26.2.2012 9:30:32)

Že dva dni imam heksenšus ! Ima morda kdo kak recept..... no, kako se ga znebit ali omilit težavo?

Felicita -> RE: Boleč vrat (26.2.2012 9:39:07)

Tremofor (če ti paše - če ti, potem ko se pogreješ zavij vrat v kak topel šal da se počasi ohladiš) in počivat. pa če te kdo nežno zmasira tut ni odveč...

drugač maš cel kup teh raznih gelov (jointace, ice power, olfen, naklofen) ki spodbujajo prekrvavitev, ... škodval zihr ne bojo.

Najaa -> RE: Boleč vrat (26.2.2012 9:53:39)

S kakim gelom zmasiraj in zavij v šal, imej cel dan gor pa bo boljše.

mika -> RE: Boleč vrat (26.2.2012 11:13:09)

Poleg protibolečinske tablete vzemi še pomirjevalo, da se mišica sprosti in B kompleks tbl.

cukr07 -> RE: Boleč vrat (26.2.2012 12:41:46)

Vrat si stuširaj izmenično z mrzlo in toplo vodo - to parkrat ponovi, nazadnje stuširaj s toplo vodo in zavij v šal. Pa kakšen aspirin vzemi, saj ta zmanjša bolečino in pospeši prekrvavitev s tem pa odplavi zadeve, ki  povzročajo bolečino iz bolečega predela.

K_a_t_i -> RE: Boleč vrat (26.2.2012 12:52:33)

Ko je mene nazadnje orenk usekal (nisem mogla niti 2cm obrniti glave, avto no go,..) sem šla po 5h dneh k zdravniku (butara sem tok časa čakala na čudež) in dobila tablete sirdalud, da je popustil krč. Naslednji dan sem bila kot nova. Prej sem si pa vrat masirala z nečem kar sem dobila v lekarni in ves čas nosila šal, ampak žal ni bilo haska :(

muco -> RE: Boleč vrat (26.2.2012 18:49:27)

Hvala za nasvete ! Ni še dobr, ampak .... bo počas [sm=smiley1.gif]. Pa .... a ne, da me mora žena zmasirat ???? [sm=smiley2.gif]

Colt -> RE: Boleč vrat (26.2.2012 20:07:38)

Muco kolega...lahko ti svetujem samo en orenk gorenjski šnops [sm=smiley36.gif] Saj veš...0.2 vode, pa z hrastovo dilo čez hrbet orenk šus [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bodo težave čudežno izginile...ajd, se pa pojavijo nove...

TomTaylor -> RE: Boleč vrat (27.2.2012 17:20:47)

IZVIRNO SPOROČILO: muco

Pa .... a ne, da me mora žena zmasirat ???? [sm=smiley2.gif]

Ja, ampak po vratu!

Stran: [1]