3buši33 -> RE: Novembrke 2012 (31.10.2012 23:14:43)
|
Komarka - 6 in 4 sta stara. [sm=smiley1.gif] Jaz sedaj prvič slišim glede darilc. Tudi kolegice in sorodnice, ki so rodile niso dajale kakšnih darilc. So pa vsi dobili slikico, ko so prišli na obisk. Za telegrame sva se pa zahvalila po telefonu. Je bilo edino obdarovanje med najinima otrokoma. Hči je malemu prinesla darilo, dojenček pa je tudi imel darilo za hči. Tako, da je nek "uvod" v spoznavanje družine. In tako nekako misliva narediti tudi sedaj. So bili pa vsi zelo uvidevni kar se obiskov na dom tiče. Prvi mesec so nas res popolnoma pri miru pustili. Razen babi in dedijev, ki so mogli že vsi prvi dan iz P priti pogledat. No, so še vsaj kaj postorili po hiši, ker mož ni ravno redoljuben. Kakšne velike žlahte tako nimava, moj je itak edinček. Pa še to so potem previdno poklicali, če že sprerjemamo obiske. In sva jim rekla, da če so 100% zdravi naj kar pridejo. Pozimi pa skoz en smrka, en kašlja... No, kljub vsemu smo uspeli pri ta drugem pri 3eh mesecih staknit 6 otroško bolezen. Kar zavidam vam, ko imate že tako blizu PDP. Sicer pa je res sila predvideno tole, v prvo sem rodila 2 tedna prej, v drugo 3 dni čez. Mamin sinček že od skoz in ni hotu ven. [sm=jezicek.gif] Pripravljeno imam že sedaj vse, ampak naj pupi kar še čaka.
|
|
|
|