thanchyka -> RE: Novembrke 2012 (16.4.2012 10:54:40)
|
Hojla babnice, da se še jaz malo javim... ma ste se tako naklepetale, da bi morala dopust vzeti, da za nazaj preberem [sm=smiley36.gif] No, v bistvu sem v staležu že 1 teden (kar mi zaradi kronične utrujenosti zeeloo paše), me je med prazniki zakuhala vročina, zdaj ugotavljamo, da gre za vnetje mehurja, čakam pa na ustrezno terapijo (verjetno antibiotik). Slabosti so sicer v 90% minile, krči skoraj povsem, dan ali dva sem imela spet rjavo sluz in imam zelo slab občutek glede moje [sm=duda.gif] [sm=smiley13.gif] Sem mislila med vikendom na urgenco, pa sem si premislila, saj pravijo, da se v tem času itak ne da nič naredit, utrogestan pa itak že imam. Sicer pa imam danes redni pregled popoldne, me želodec že fajn najeda od nervoze. Pa še sama sem, moj [sm=smiley27.gif] je že od prejšnjega tedna v tujini, le čez vikend je bil doma in spet pride komaj v petek [sm=smiley13.gif]Smrki smrk. No tak zdaj sem malo potarnala, zdaj pa grem malo pred TV (želi katera, da ji zrecitiram TV spored? [sm=jezicek.gif]) Lepo se imejte, privoščite si lenarjenje v tem vremenu, pa čuvajte svoje [sm=duda.gif]!!!
|
|
|
|