Arwenko -> RE: Koliko vas je dalo sterilizirat/kastrirat psa? (13.3.2012 15:13:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejkaa Tudi mi smo dali labradorko sterilizirat:) Je pa prou pridna, večino časa je doma, nikol ne uhaja od doma.. Edino je ratala pa lenaaaa:) zlo:) najraje spi na kavču/postelji in predvsem rada je.. sploh pa k smo mi pri mizi, prosjači :)) Se je splačalo, ker prej ko še ni bila je lih tako ušla in je ni blo doma, pole smo jo hodili pa iskat u zavetišča, ker so dolečni osebki malo pretiravali ... Če bi imela samčka, pa ga nebi..Mi je vsen mal drgač pri njih. Leeep dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Vsakega psa je potrebno imet pod kontrolo, tako psico kot samca, in naredit vse, da ne uhajajo in ne producirajo neželenih mladičev. Kako posamezen lastnik to naredi, je njegova stvar, naredit pa vseeno mora. Jaz imam na žalost izredno slabe izkušnje z lastniki samcev, ki razmišljajo tako kot ti Matejkaa, pol jim pa psi uhajajo, pa se klatijo okrog, da naše reve še lulat ne morejo ven iz hiše, ker preskočijo ograjo pa pridejo na dvorišče, pa težijo. Pri samčkih je drugače ja, lastniki nimajo problemov, jih pa imajo drugi zaradi njih. [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|