|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tuš geli za malčke
24.2.2012 11:41:42   
Piikica Tina
Zdravo!

Gle tuš gelov doma uporabljamo tiste za otroke, ki se jih kupi v Milerju, ki so kompleti za majhne fantke in za punčke komplet: tuš gel, za umivanje las, milo za roke (barvasto v tubi, da veš kje si namazal), mleko za telo. Sedaj pa je naša 4-letnica prejšni teden dobila par izpuščajev pa me zanima kateri tuš geli so primerni za 4-letnico in niti 1 leto stare dojenčice. zelo bi bila vesela za odgovre čim prej da ne bo prišlo do več izpščajev.

Lp Karmen
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tuš geli za malčke
24.2.2012 11:47:42   
Katy78
Mi imamo od Penatena, občasno Bubchen, ampak ga celega namilim samo 1-2x na teden, drugače pa samo ritko, roke, noge, vrat, pod pazduho. Do zdaj nismo imeli težav z izpuščaji.

(odgovor članu Piikica Tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2012 12:17:00   
pebs
Mi mamo vedno Bubchen, nikoli nobenih problemov, kupujem pa v Mullerju,ker je ful cenejši,kot drugje.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2012 13:40:15   
matkica
Pri nas uporabljamo od justa med in riž,se ga da kapljico in nismo nikoli imeli težav.

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2012 14:13:01   
.sara.
Purbabies naravno milo s kamilico iz Kalčka ali Orce. No, pa še njihov losion z aloe vero za nego kože. 

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2012 17:48:34   
kajajaka
Jaz uporabljam Mustelo. Je malo dražja (imajo jih v lekarnah), ampak res nikoli ni bilo nobenih problemov.

Najprej sem uporabljala Niveo, pa je mala dobila izpuščaje in mi je pediatrinja svetovala naj se izogibam zadevam kot so Nivea, Johnson, Bubchen, ker imajo preveč nepotrebnih parfumov... Tako smo kupili Mustelo in jo uporabljam že 3,5 let (sedaj tudi za tri tedensko dojenčico) in nikoli več ni bilo problemov.

Tudi jaz uporabljam gel le 1-2x tedensko, ostale dni le voda.

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2012 18:22:10   
Ajra RR
IZVIRNO SPOROČILO: Piikica Tina

Zdravo!

Gle tuš gelov doma uporabljamo tiste za otroke, ki se jih kupi v Milerju, ki so kompleti za majhne fantke in za punčke komplet: tuš gel, za umivanje las, milo za roke (barvasto v tubi, da veš kje si namazal), mleko za telo. Sedaj pa je naša 4-letnica prejšni teden dobila par izpuščajev pa me zanima kateri tuš geli so primerni za 4-letnico in niti 1 leto stare dojenčice. zelo bi bila vesela za odgovre čim prej da ne bo prišlo do več izpščajev.

Lp Karmen

Za nasvet lahko vprašaš tudi dermatologinjo, najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/tamara-herakovic_31

Ali pa vprašaj patronažno, ti bo z veseljem dala kak nasvet: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/aleksandra-mernik-merc_7

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2012 19:04:27   
Anonimen
Od rojstva uporabljamo Mustello (gel za tuširanja, šampon, ...). Zdaj se jo dobi tudi v Müllerju.

(odgovor članu Ajra RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2012 20:44:31   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Od rojstva uporabljamo Mustello (gel za tuširanja, šampon, ...). Zdaj se jo dobi tudi v Müllerju.

user posted image  o super.
A je kaj ceneje kot v lekarnah?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2012 20:51:30   
Anonimen
Tega pa ne vem. Se mi je zadnjič mudilo in sem samo notri letela po ene zadeve in videla tam ta promocijski štant in je gospa razlagala, da je sedaj Mustela tudi v Müllerju. Bi bilo pa za pričakovat, da bo kaj cenejša kot v lekarni ... no upam user posted image Sicer imamo pa sedaj pri dobrih 3h letih komaj 2. embalažo tavelikega gela za tuširanje/kopanje, ker ga res samo po par kapljic na tuširanje porabimo. Tako da se mi teh 24€ ki sem jih dala za ti dve pakungi tudi ne zdi tako velik strošek, če ga razdelim na 3 leta user posted image

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2012 21:13:02   
Urska09
Ne uporabljam gelov za tuširanje, ker ima naša precej občutljivo kožo, geli pa jo izsušijo. Trdo milo, mislim da od Mustelle, 1x tedensko jo namilim celo, ostale dneve le ritko, podplate, dlani, vrat in pod pazduho.

Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2012 21:22:42   
mayci
Mi za umivanje obeh otrok uporabljamo gel Welleda, Alverde (Dm) ali pa Mustela, nikoli nobenih težav. :)

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2012 4:50:05   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Piikica Tina

Zdravo!

Lp Karmen

user posted image user posted image
Mali otroci ne rabijo nebenega mleka za telo in čim manj mila. To da gledaš neko barvo, kje si namazala, že zgrešiš. Mila čist malo, daj na svoje roke, naredi pene in pojdi po telesu. Pa kot so rekle, naj to ne bo vsak dan, celo čez zimo. Milo kožo izsušuje, pozimi je že itak suh zrak in je koža lahko še bolj razdražena.

Do 1 leta sem pri našemu uporabljala Weleda trdo milo (manj kot 1 smo uporabili), do 2 leta smo prešli na weleda tekoče milo, po 2letu pa uporabljam pač, kar mi pride pod roke, gledam da je čim bolj naravno, ampak včasih pade tudi kak spiderman v košaro. Nikoli pa ne kupujem nekih kompletov, ker ne rabi. Roke si umiva z našim milom, šampona ne rabi, ker mu kar z otroškim milom umijem, ostalo pa tudi nič ne rabi

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.2.2012 4:52:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2012 8:00:07   
m_o_i
oriflame user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2012 8:17:42   
Najaa
Večinoma bubchen, kakšen Fa pa tudi od DMa. Na srečo moji nimata občutljive kože.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2012 11:31:19   
Mimona29
Purbabies naravno milo s kamilico iz Kalčka

Jaz tudi prisegam na to :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.2.2012 21:05:15   
nusi
do enega leta trdo milo za otroke, potem pa neko naravno linijo iz dm-a mislim da je baby bo (gel za tuširanje in šampon, včas kej iz mullerja) al neki tazga? Pri nas ga namilimo vsake kvatre, pa še to samo malo mila na roko in spenim in ga potem nažajfam. Sej te tamali itak še ne švicajo tko kot odrasli, se spotijo ampak ne smrdijo, pa v bistvu gre po mojih izkušnjah večina svinjarije z vodo dol (odštejem poleti roke in noge user posted image )

(odgovor članu Mimona29)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2012 9:39:59   
Bojana 29
Po nasvetu alergologa uporabljamo Eucerinov duschol (olje za tuširanje) - posebej primerno za suho kožo. Tudi vse ostale kozmetične izdelke (šampon, krema za obraz in telo) uporabljamo znamke Eucerin. Sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.