alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Verjamem. Ampak poglej... nekdo, recimo Micka iz Kašlja (oprosti, Frodo ) nekaj objavi na Internetu... ker sama tako želi in ker lahko... taista Micka na Internetu nekaj prebere v zvezi z mano in mi, posledično, prav tako na lastno iniciativo, pošlje e-mail z nečim v zvezi z njenim osebnim življenjem... Jaz preberem oboje - njen e-mail, namenjen meni, zasledim pa tudi tisto, kar je na Internetu objavila sama (zavestno ali nevede, vsekakor pa ne na mojo željo in še manj na mojo zahtevo). Potem pa naredim tako nekako, kakor je rekla Frodo - seštejem 2 + 2 (toliko matematike še znam ) in - voila! To se ponovi nekajkrat... in z nekaj ljudmi... na koncu marsikoga od teh ljudi še osebno spoznam (na mojo ali njihovo željo). A sem kriva jaz, ki sem prebrala, kar mi je dostopno (javno dostopno ali pa osebno poslano) al' je kriva Micka, ki ne pazi, kaj piše? Ma to, kaj ti veš o kom, mene čisto nič ne gane, veš tud moje ime in priimek in me to prav nič ne moti. Tale tema je ratala neokusna v trenutku, ko je nekdo omenil, da se je neka oseba ločila, kaj vas klinac briga. Naj se, če hoče. Ne vem sicer kaj počne slavni RR team, da tema še obstaja, če bi bila kje kaka reklama, bi blo brisano ekspres. točno tko