Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin To naj bi torej pomenilo tvoje nakladanje kaj ti o komu vse ves.... Kaj pa vem, če so podatki uradnih inštitucij, objavljeni na spletu, ravno nakladanje... ampak nevermind... jaz vem, kar vem, da vem (tako, kakor ti), vse ostalo pa ni pomembno. Podatki uradnih institucij govorijo o tem katera zenska z RR npr. vara moza? Zanimivo neki uradni podatki vsaj vem, da sem dovolj zanimiva, da se o meni sirijo govorice Dubai..., da res sem ga planirala za prvomajske, si ze zvedela s katero agencijo potujem? Da nisi malo prevec loncke pomesala??? Prevec raziskovanja? Preverjanja? Se ti kaj vrti obcasno?? Nič se mi ne vrti - imam ustrezno dozo kofeina in nikotina. In ni me zanimalo, ali si mislila iti tja na dopust. Pred časom je nekdo na RR (je že toliko časa od tega, da sem pozabila, kdo) napisal, da si tam nekaj časa živela in delala. Iskreno se opravičujem, če mi nisi bila nikdar dovolj zanimiva, da bi šla preverjat, ali je to res ali ne. Zato pa zdaj sprašujem direktno tebe. Odgovor, seveda, po želji. 1. Verjetno je res... imas dozo nikotina in kofeina... in nic vec. 2. Dovolj zanimiva, da si si zapomila govorico od pred ne vem koliko casa.... Sreca moja, da ti "nisem bila dovolj zanimiva", sicer bi marsikaj o sebi zvedela, kar nisem niti slucajno vedela
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 6.3.2012 22:54:29 >