uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* zato ne vidim povezave s tem, da Frodo trdi, da sem se jaz nevede zarekla glede Ginine potencialne 2. ločitve... Keresna, BERI kar je napisano. Frodo NE trdi da si se zarekla glede Ginine potencialne 2. ločitve - to je NE. pravi pa da: si se zarekal KDO Gina v resnici je - glede Gininega resničnega imena. ok? zdej, Frodo ve da je G v resnici Micka in da noben drug ni to poazil. ok, lajf goes on. in gre Frodo po svetu in sreča eno znanko, ki reče: "hej, a veš da se una Micka ločuje in da je to njena druga ločitev?" in Frodo pomisli: "hej, to je una Gina z RR" in ko se pojavi RR tema na temo Gina in kaj je kaj se z njo dogaja (karikiram), Frodo reče: "Slisati je, da se je spet locila." in potem ena druga reče: "ja kako pa to veš?" in Frodo reče: "Slisala sem slucajno, brez da bi oseba, ki je to povedala (Frodina znanka op.p.) vedela, da vem o kom govori. IMO tako mora tudi ostati." in ko si ti Kerensa rekla da: so meje med tem, kdo je človekoljub in kdo ne ter med tem, kaj se spodobi in kaj ne, zelo zabrisane. in da se vse sčveka na RR, oz. nekaj v tem smislu, je Frodo omenila, da si ti razlog zakaj ona ve kdo je Gina v resnici: "Kerensita, ce tebe ne bi bilo, nikoli ne bi vedela kdo je Gina - ti si bila glavni vir informacij in podatkov. Se sesteti 2 in 2 skoraj ni bilo treba, samo prebrati je bilo potrebno. " kapiš? Če je to to, potem pa... kapišam, ja. Sicer Gina ni edina RR-ovka s takšnim imenom, kot ga ima, ampak... no, šele zdaj me začenja zares zanimati, ali se Gina ločuje ali ne. In ko smo že (3 strani) pri ločitvah... kako je pa z Jano73? Kerensa, veš , da sem presenečena. Sem bila prepričana, da se po raznih temah, ko ti hočejo mateyka, frodo, lilliana...kaj dopovedat, samo sprenevedaš. Da razumeš kaj ti pišejo, pa da se delaš norca z njih . Ampak po tej temi vidim, da si nekako funkcionalno nepismena al kako se reče. Bi bilo dobro, da greš na stare teme, pa še enkrat prebereš, kaj so ti dekleta želela povedati.