Katy78 -> RE: kje živite (24.2.2012 11:33:17)
|
V mestu na presenetljivo mirni lokaciji, nisem pričakovala, da bo tako mirno. Za blokom imamo dovolj zelenja z otroškim igriščem (s hribom, ki pride prav pozimi za sankanje) in pešpoti. Staro mestno jedro imam 5min. stran, prav tako imam vrtec praktično čez cesto, do šole vodi pešpot, 3 velike nakupovalne centre imam blizu, grem lahko peš, prav tako pošto, lekarno, tudi do zdr, doma se da peš, če hočeš naravo, gozd, je vse blizu, prav tako imam blizu bazen, kar mi ogromno pomeni, grem lahko peš. Smo v manjšem bloku, naš vhod ima samo 12 stanovanj, tišina pa takšna, kot bi bili sami, dovolj velik balkon, tako da nam je super. Do službe ima mož 5 minut jaz pa 25 min., ker se vozim v LJ, do AC imam še ne 5 minut. Se pa bomo selili v roku 3-5 let bolj na obrobje mesta oz. je to že podeželje, 5 km stran od tu kjer smo zdaj. Tam sicer je vrtec, šola, pošta, trgovina in podobne prčkarije, ampak za večje nakupe, zdr. dom ipd. bo treba pa do mesta z avtom, bomo pa seveda v hiši, kjer bo več prostora. Ampak to ne bo problem, ker je do mesta 5km in vem, da se bom navadilaj, saj sem navajena iz otroštva, ko si za vse, razen za lokalno trgovino rabil avto, poleg tega pa je bilo mesto, kjer sem kot otrok živela, pravo mrtvilo. Priznam pa, da mi je tako, kot imamo zdaj, veliko ljubše, ker je vse na dosegu roke. Bom pa imela uvoz na AC še bližje in polsedično še bližje službo. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|