RE: vrtoglavice od nizkega pritiska (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


krtek 1 -> RE: vrtoglavice od nizkega pritiska (23.2.2012 21:29:01)

Vrtoglavico imam približno tri mesece,ampak ne zaradi pritiska(je normalen),ampak ker ne dobim dovolj kisika v možgane(preko krvi),tako nekako mi je zdravnica razložila in sedaj sem na tabletah Urutal.Bomo videli kaj bo,ko jih neham jemati...




kajalin* -> RE: vrtoglavice od nizkega pritiska (23.2.2012 22:21:07)

Sm se kar navadila živeti z nizkim pritiskom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pijem kavo, ampak kak dan sm čist mim...Tudi v nosečnosti je bilo isto. Tablete? Ne hvala,jih bo še dosti treba k bom v tistih letih... Čuvam, da prehitro ne vstanem in podobno, človek se nauči z leti :)




lenika83 -> RE: vrtoglavice od nizkega pritiska (24.2.2012 10:24:56)

Jaz imam tudi nizek pritisk, ampak sem se očitno že navadila nanj in mi načeloma niti ne povzroča slabega počutja. Šla sem enkrat tudi k zdravnici, ki mi je svetovala, da naj poleg tega, da spijem kavo, grem še kakšnih dvakrat gor in dol po stopnicah. Priznam, da tega nisem še nikoli naredila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] V nosečnosti sem imela pa idealen pritisk, ker se mi je malo zvišal in je prišel na normalno stanje.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]