|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak
23.2.2012 11:48:36   
Anonimen
pozdravljene,

naročila sem se na NS v Velenju pri dr. Levakovi, ker sem ponekod zasledila, da je zelo vredu zdravnica. Zanima me, če ima katera izkušnje z njo? Za sestro, ki dela v ambulanti, zagotovo vem, da je zelo prijaznauser posted image Upam, da je tudi zdravnica takšna. Hvala za vsa mnenja.

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak
23.2.2012 17:09:24   
GregUr
tudi mene zanima isto, sicer se še nisem naročila, ampak dr. Levak je nekje v ožjem izboru user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2012 20:47:15   
soncek85
jz sem bila pri njej na nuhalni je zelo vredu zdravnica vse ti razloži in pokaže.zelo sem bila zadovoljna

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2012 21:01:30   
.sara.
Daleč najboljša, izkušena in strokovno podkovana ginekologinja v Velenju in širši okolici.

(odgovor članu soncek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2012 8:46:03   
HotCat

A mogoče katera, ki je bila pri njej na NS lahko pove, a dobiš tudi kakšen filmček na CD-ju ali pa slikice?

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2012 9:26:23   
Inigo
CD morš met s sabo. rabiš DVD. ne vem iscer kje, ampak se mi zdi, da sm nekje zasledila, da ti ga zaračuna 20eur, če nimaš svojga... tko da se ga splača vzet user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2012 11:58:40   
astrid1
Ne, dobila sem samo slikice. DVD-ja niso omenjali, ko sem se naročila, zato ga tudi nisem imela s sabo. Lahko pa pokličeš in vprašaš.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2012 14:03:22   
Arya
Sem njena pacientka, sestra je res vredu in super, tudi za Levakovo nimam nobenih pripomb, mojo nosečnost je lepo spremljala in v kratkem pričakujemo naraščaj, sem imela do sedaj 2x težave (enkrt me je bolelo v spodnjem delu trebuha, drugič pa sedaj proti koncu zatekam kar fajn in me je vedno že naslednji dan vzela, čeprav je imela gnečo)....za NS rabiš svoj CD, ti pa tudi sama da slike, če jo karkoli vprašaš vedno z veseljem odgovori...no na moji NS mi je dala slike, tudi vedno mi ob vsakem pregeldu da kakšno za spomin (kolikor berem nekatere sploh nočejo dati slik od uz)...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2012 14:18:09   
K_a_t_j_a
Super za take pohvale, saj sem pri njej naročena 30.7. na NS.user posted image Torej moraš imet CD DVD zraven, ne velja navadn?

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2012 14:32:30   
butt3rfly
men je levakova zakon. pri njej sem se naročila tako na NS kot na samoplačniško morfologijo. pri NS nisem imela cd-ja s sabo, dobila sem pa 3 super slikce. pri morfologiji pa mi je ves pregled (trajal je 30 min) posnela na cd, od prve do zadnje minute. le njen komentar bi si mogla še posnet in zraven posnetka zasuknati, pa bi bilo:)) ah, pa enih 5 slikc sem tud zraven dobila. v glavnim - zelo, zelo zadovoljna sem bila. tako s pregledom kot z njenim odnosom.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2012 17:13:57   
astrid1
Jaz sem tudi bila zelo zadovoljna.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.7.2012 19:02:59   
HotCat

Jaz grem k njej naslednji teden in komaj čakam. Torej prinesemo CD ali DVD? Pa ji potem kr damo v roke, ali sama vpraša če ga imamo??

A vam je že mogoče kej namignila spol otroka??

user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.7.2012 21:36:29   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Jaz grem k njej naslednji teden in komaj čakam. Torej prinesemo CD ali DVD? Pa ji potem kr damo v roke, ali sama vpraša če ga imamo??

A vam je že mogoče kej namignila spol otroka??

user posted image

HotCat poročaj potem kako je bilo. user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.7.2012 6:21:11   
astrid1
HotCat! Ti povej, da imaš s sabo DvD. Na začetku si tako ali tako vzame čas in te o vsem izpraša ter vpiše podatke v računalnik, tako, da boš imela priložnost.

Spol pove, če želiš in če se vidi. Pri nas se ni videlo zaradi prekrižanih nogic. Na nuhalni pa še ni čisto 100% natančno določeno, kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
7.7.2012 7:19:29   
butt3rfly
men je pri obeh pregledih kar sama šla gledat spol oz. je vprašala, če bi radi vedeli. pri nuhalni je z rezervo dejala, da je mogoče fant, na morfologiji je bilo pa nedvoumno za videt, da je lulček odpadu. se je pa res potrudila, da je prav položaj našlauser posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2012 15:40:30   
HotCat

K_A_T_J_A_ : seveda bom poročala, brez problema, komaj čakam :)

aha torej če se vidi pove, ampak seveda ni 100%.....torej jutri ali pa v torek grem po nakup DVD-ja user posted image user posted image ...wiiii komaj čakam sredoooooo user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.7.2012 11:29:19   
Inigo

aha torej če se vidi pove, ampak seveda ni 100%.....torej jutri ali pa v torek grem po nakup DVD-ja user posted image user posted image ...wiiii komaj čakam sredoooooo user posted image

bila danes na NS in ne snema na DVD. ni nič vprašala. tko, da ni potrebno nič kupovat. dobila pa boš slikice. midva sva dobila 3. vse je lepo razločila, bila zelo prijazna... tko da sva zelo zadovoljna šla s pregleda. user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.7.2012 18:52:11   
HotCat

Indigo: a reees, punce so nekaj previle da posname DVD...hmmm...nevem potem kako to?!?

glavno da je z jenčekom ok, in če dobiš 3 slikice je to tudi superca!! Če pove še spol (če se vidi) pa toliko bolje user posted image user posted image

in pa seveda je pomembno da je prijazna!

Že komaj čakam sredo!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.7.2012 20:50:22   
astrid1
Samo tri slikice? Jaz sem jih vseh skupaj dobila kar 8.

Glede DVD-ja se pa vseeno splača vprašati, za vsak slučaj.

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.7.2012 23:08:36   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

bila danes na NS in ne snema na DVD. ni nič vprašala. tko, da ni potrebno nič kupovat. dobila pa boš slikice. midva sva dobila 3. vse je lepo razločila, bila zelo prijazna... tko da sva zelo zadovoljna šla s pregleda. user posted image

Super za prijaznost G in za pregled! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.7.2012 9:35:11   
HotCat

danes sem klicala dr. Levak in so mi povedali da DVDja ne posnamejo, dajo samo slikce..vseeno komaj čakam user posted image user posted image ..itak mi je bolj važno dobiti posnetek potem na 3d/4d ko se bo že vse lepše videlo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
12.7.2012 11:23:58   
Inigo

danes sem klicala dr. Levak in so mi povedali da DVDja ne posnamejo, dajo samo slikce..vseeno komaj čakam user posted image user posted image ..itak mi je bolj važno dobiti posnetek potem na 3d/4d ko se bo že vse lepše videlo user posted image user posted image

na 3D/4D vem da dajo DVD... ampak tu se pa dobro poznaimaj ker cene niso povsod enako. se da veliko prišparat.

sicer ti bo pa tut na NS pokazala 3D vašega dojenčka. user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?